Søerne

Søerne normal620
Søerne
Nørre Søgade
1366 København K
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Søerne er altid et godt bud på en gåtur med børn midt i byen. Her kan man fodre ænder og svaner og tage et is- eller cafe-stop.

Når det bliver mørkt kommer Irmas høne, der lægger æg, frem blandt neonreklamerne der lyser ud over søen. Den vækker glæde hos både voksne og børn.

Om sommeren kan man leje vandcykler og robåde hos Søernes Bådudlejning, der holder til ved Baggesensgades udmunding i Peblinge Søen. Børn og unge kan desuden lære at sejle i optimistjolle ved Søpavillionen. Om vinteren, når isen en sjælden gang opnår at blive mindst 15 cm tyk, forvandles Søerne til et skøjteparadis.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Nadja

Det er en fast del af det at komme til København, at gå omkring søerne, også selv om man nu ikke skal smide brød til fuglene. Men min datter synes det er en fest at finde alle de forskellige slags fugle og måske også en fisk ! Og så er det helt gratis :-)

Musse

Vi løber rundt om Søerne et par gange om ugen og Musse elsker at sidde og holde øje med det hele (:

Musse

Så er det nu man skal afsted og se ællinger !! Og efter mørkets frembrud er der også masser af flagermus, der flyver ud fra trækronerne.

Pernille

Det er atid hyggeligt med en tur rundt om søerne - børnene elsker at fodre ænderne og der er bænke hvor man kan sidde og kigge på vandet og dyrerne.

Henriette

søerne indbyder altid til en lille pause

Natascha

Vi har vandret uendeligt mange, hyggelige ture langs søerne, for at fodre ænder eller bare for at nyde at være udendørs ;-)

Betina

Min datter elsker også svanerne og ænderne...Men hun er godt nok ikke så glad for alle mågerne.. ;-)
En super hyggelig oase midt i KBH...Og bliver man træt undervejs kan man sætte sig på en cafe...

Caroline

Min datter på 2,5 er helt besat af Irmareklamen med hønen der lægger æg. Vi kører så langsomt som muligt når vi kommer forbi den! Svanerne på søen også et hit. Vi fodrer dem med brød når vi er i nærheden.