Tivoli

Sk rmbillede 2018 12 19 kl. 14.33.37 normal620
Tivoli
Vesterbrogade 3
1630 København V
Se kort
Alle
120/120 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Man må lade paraderne falde og overgive sig, når man entrer den gamle have i hjertet af København. For i Tivoli kan de altså noget helt særligt og magisk. Dén stemning man gribes af, når karrusellerne snurrer, hvinene lyder og vaflerne dufter, er altså ganske speciel. Og ungerne elsker det hele – både de forsigtige, de vovemodige, de små og de store.

Der er også både børneteater, revyteater, pantomimeteater, artistoptrædener, udendørs rockscene, koncertsal med internationale solister, dirigenter, orkestre og balletgæstespil, jazzklub, Vise-Vershus og Tivoli-Garden.

For de helt små børn er der en god Rasmus Klump-legeplads ovenpå det populære pandekagehus, hvor I kan stille lækkersulten. Der er også et område med forlystelser for børn fra ca. 4-8 år.

Der er kommet en græsplæne på plænen. Det er en skøn oase hvor der kan holdes storbypicnic (egen picnic kurv må medbringes men der kan også købes én hos Nimb Brasserie, som dog skal bestilles dagen i forvejen).

I tivoli finder du også Lykkerosen - et alternativ til et suttetræ, hvor børn kan aflevere deres sutter til en lille sovetrold. Lykkerosen ligger over for Vaffelbageriet.

PRISER:
Mandag-torsdag: 110 kr.
Fredag-søndag: 120 kr.

Børn under 8 år, skal ledsages af en voksen. En voksen kan maks ledsage 4 børn under 8 år. Ved flere end 4 børn pr. voksen, betales fuld entré-pris pr. barn, ud over det fjerde barn under 8 år. Ønsker du at forlade Haven og komme tilbage igen samme dag, kan du købe en re-entry billet til 25 kr.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt