Tivoli

Sk rmbillede 2018 12 19 kl. 14.33.37 normal620
Tivoli
Vesterbrogade 3
1630 København V
Se kort
Alle
120/120 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Tivoli i København udskyder sommeråbning
Tivoli i København har mandag valgt at udskyde sommeråbningen frem til den 11. maj på grund af Covid-19.

Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

Det var planen, at forlystelsesparken skulle have åbnet den 2. april.

- Vi vælger at udskyde åbningen i lyset af de seneste skærpede forholdsregler med lukkede grænser og statsministerens generelle opfordringer til, at vi viser respekt for situationens alvor og ikke mødes i større grupper, siger Tivolis direktør, Lars Liebst i pressemeddelelsen. (Ritzau)

Man må lade paraderne falde og overgive sig, når man entrer den gamle have i hjertet af København. For i Tivoli kan de altså noget helt særligt og magisk. Dén stemning man gribes af, når karrusellerne snurrer, hvinene lyder og vaflerne dufter, er altså ganske speciel. Og ungerne elsker det hele – både de forsigtige, de vovemodige, de små og de store.

Der er også både børneteater, revyteater, pantomimeteater, artistoptrædener, udendørs rockscene, koncertsal med internationale solister, dirigenter, orkestre og balletgæstespil, jazzklub, Vise-Vershus og Tivoli-Garden.
For de helt små børn er der en god legeplads med hoppepude og karussel. Her finder man også det ene af Tivolis 2 "pusle-huse". Der er også et område med forlystelser for børn fra ca. 4-8 år.

Rasmus Klump-universet er en nyskabelse i Tivoli, som henvender sig til de små børn med sandkasse og alle mulige motorisk udfordrende klatreting.

Der er kommet en græsplæne på plænen. Det er en skøn oase hvor der kan holdes storbypicnic (egen picnic kurv må medbringes men der kan også købes én hos Nimb Brasserie, som dog skal bestilles dagen i forvejen).

I tivoli finder du også Lykkerosen - et alternativ til et suttetræ, hvor børn kan aflevere deres sutter til en lille sovetrold. Lykkerosen ligger over for Vaffelbageriet.

Tivoli byder som noget nyt på økologisk og fedtfattig fastfood - prøv den hos Hotdog Corner, der serverer friskgrillede økologiske pølser og speltbrød. Hos Burgerhouse tilbydes et sortiment af fornuftig fastfood med lavt fedtindhold. Også hos Spisepinden er stilen lagt om og står nu på fuldkornsnudler og frisklavet wokmad.

PRISER:
Mandag-torsdag: 110 kr.
Fredag-søndag: 120 kr.

Børn under 8 år, skal ledsages af en voksen. En voksen kan maks ledsage 4 børn under 8 år. Ved flere end 4 børn pr. voksen, betales fuld entré-pris pr. barn, ud over det fjerde barn under 8 år. Ønsker du at forlade Haven og komme tilbage igen samme dag, kan du købe en re-entry billet til 25 kr.

På fredage i sommersæsonen, samt på dage med store koncerter koster entrébilletten 150 kr. efter kl. 19.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt