Ingolfs Kaffebar

2 normal620
Ingolfs Kaffebar
Ingolfs Alle 3
2300 København S
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Ingolfs Kaffebar har længe været et velbesøgt yderpunkt på det københavnske cafekort. Det skyldes en god kombination af global/lokal-stemning, lækker mad og stort musikengagement. Alle tre ting retter sig både mod børn som voksne. Der er ofte børnejazz på programmet (tjek hjemmesiden for kommende arrangementer), og i dagtimerne møder man som oftest både ammende mødre og småbørn. Brunch-udbuddet indeholder desuden en særlig børneversion. Sidst på eftermiddagen skifter stemningen fra børnevenlig cafe til voksen-bar/restaurant, så med mindre vejret inviterer til at sidde ude i den hyggelige gård, er det især dagtimerne, som er børnevenlige. Et godt tips, når du har børnene med på Ingolfs, er, at der ligger en rigtig god legeplads skråt overfor på modsatte side af Amagerbrogade. Så hvis I er to voksne, kan den ene løbe børnene trætte derovre, mens den anden holder bordet og nyder Ingolfs gode kaffe.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Den gamle stil er ikke hyggelig længere - Den er slidt og brugt...

Dorte

rigtig hyggeligt sted og en god kakao ;-)

Cornelius'

Fint sted. Vores venner ejer en af lejlighederne i ejendommen, så vi har drukket en del kaffe her. Synes dog det er fedest om sommeren, når det er vejr til at sidde i gården - det gi'r lidt mere råderum for ungerne.

Linda

Ingolfs lider efter min mening af at det har været et meget populært sted meget længe.

Min mand og jeg har været der adskillige gange, da det først er her det sidste år, der har været et reelt alternativ i dette område.

Vi er dog holdt op med at komme der, fordi vi ufattelig mange gange har oplevet en ubehøvlet betjening og fordi kvaliteten af maden er meget svingende; den samme sandwich kan smage helt fantastisk den ene dag og være det værste snask den anden.

Derudover har vi oplevet, at stedet kun er rigtig børnevenligt, når børnene er store eller når de er så små, at de sover i barnevognen/ligger på armen og det er sommer. Vores erfaring med at have tumlinge med er rigtig skidt - der er indedøre meget trængt og de har intet på menukortet som helt almindelige børn kan spise til f.eks. aftensmad.

Vi overvejer dog at vende tilbage, når vores pige er så stor at hun kan deltage i deres børnearrangementer, for dem har vi hørt rigtig godt om.

Kanya Natasja

Super dejligt sted. Meget personligt med små collager, blomstret porcelæn og mange farver. Det minder lidt om caféerne i Berlin med lange borde og bænke. Jeg tager tit en barselskaffe på Ingolfs gårdhave, hvor der er barnevognsparkering. Når vejret er godt, er det et perfekt at sidde og kombinere caféhygge med barnevogn.
Indenfor er der også børnevenligt med puslebord, voksdug på bordene, og til de lidt større børn er der farvekridt, børnebøger, masser af sjove billeder på væggene og modelbiler i et vindue og fotoalbum med billeder fra arrangementer på Ingolfs. Så det behøver ikke være kedelig at være på café.
Personalet er søde og mere hyggelige end tjenerprofessionelle. Så der kan godt glippe en bestilling i travlheden, men til gengæld er der altid venlig gavmildhed, der vejer op for det. Dog er brunchen efter min mening lidt for skrabet, så spis en mad hjemmefra inden ;-)

Nanna

Efter min mening en rigtig perle - et sted med charme, selvtillid og rummelighed.

Julie

Superhyggeligt, og meget venligt personale, der ser ud som om de synes, at det er helt ok, at man har børn med. Og så er der et stort lykkehjul omme i gårdhaven, som larmer dejligt, når man drejer på det.

Janice

ikke en speciel god oplevelse fra min side.

Caroline

Jeg har været på Ingolfs både med babyer og større børn, og det har hver gang været en super oplevelse. Stemningen er meget afslappet og daligstueagtig. Personalet er meget søde overfor børn - her kan du have hele familien med uden at føle dig i vejen. Derudover er maden, kaffen og udbuddet af drikkevarer helt i top. Det er lige klassen over almindelig cafemad - her er smagsoverraskelser og flotte anretninger. De varmeste anbefalinger herfra!