Kildebrønde Frugtplantage | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Kildebrønde Frugtplantage

Forside6 normal620
Kildebrønde Frugtplantage
Kildebrønde Landevej 41
2670 Greve
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos Kildebrønde frugtplantage, kan man komme forbi og høste sit egne halloweengræskar, her er åbent alle ugens dage 9-17.

Her er masser af græskar i oktober på Kildebrønde Frugtplantage. Børn og vokse har hænderne begravet i jorden i jagten på det perfekte orange græskar. Ud over at være en alletiders måned at høste æbler i, er oktober nemlig også måneden, hvor den amerikanske højtid halloween foregår. Halloween er den 31. oktober, men allerede fra begyndelsen af oktober pyntes der op med udskårne græskarlygter, spindelvæv og edderkopper og de seneste år har danskerne i den grad også taget halloween-traditionen til sig. På Kildebrønde Frugtplantage kan de besøgende høste deres egne halloween-græskar på marken. Det er sjovt selv at kunne vælge og selv at kunne finde græskar på marken. Det giver en hel anden oplevelse, når man selv skal ud og samle dem på jorden, fremfor når det står på en hylde i supermarkedet eller for de sags skyld oppe foran min egen gårdbutik. Her kan de gå og vende og dreje dem alle sammen og udvælge lige præcis den facon, de gerne vil have,” fortæller plantagens indehaver Jane Kocemba.

Ring 40311910 eller tjek hjemmesiden www.kildebronde-frugt.dk, eller fb for yderligere oplysninger om priser og sæsoner for de forskellige frugter.

Gårdbutikkens åbningstider er 9-17 helt frem til jul.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt