Søstjernen

Sko normal300
Søstjernen
Østerbrogade 50
2100 København Ø
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Man kan være helt sikker på, at der lige omkring ’børnepengetid’ i slutningen af april er fuldstændigt sort af moderigtige københavnerbørn og deres forældre i Søstjernens lille butikslokale. Der skal nemlig købes sommersko og sandaler. Og vil man være sikker på at gå derfra med de helt rigtige Angulus-sandaler, skal man helst komme, før børnechecken kan spores på kontoen. Scenariet gentager sig år efter år og kan også opleves i oktober, når vinterstøvlerne skal erhverves. Til gengæld er udvalget af det lækre og super slidstærke mærke, Angulus, meget bredt – og betjeningen helt i top.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

katrine

Kære Mariann Larsen
Vi beklager dybt at du har haft en dårlig oplevelse i Søstjernen.
Vi tilstræber altid at imødekomme reklamationer, desværre lykkedes det ikke optimalt i dit tilfælde. Du er meget velkommen til at kontakte mig på
kl@sostjernen.com

Mange hilsner Katrine/søstjernen

Mariann

Har altid syntes at søstjernen havde den bedste service, og tog gerne fra Frederiksberg for at købe sko og støvler til mine børn. Men efter mit seneste støvlekøb har jeg skiftet mening.
Vi havde købt kobberfarvede støvletter til vores pige på 6 år og efter de havde været brugt i 3 dage, var farven gået af på siderne samt snuden. Da jeg henvender mig i søstjernen vel og mærke en uge efter køb nægter de næsten at der skulle være tale om at det kan være en reklamation. Efter længere tids diskussion indvilger de dog modvilligt i at give mig et andet par, men kun på den betingelse af at vi ikke får nogen bon med på det og sikkert kun på grund af at de andre kunder i butikken melder ud at de måske ikke skal have noget alligevel.
Tror ikke mange vil syntes det er ok at et par støvletter til 800 kr ser slidt ud efter 3 dages brug i en skolegård.
Så tomlen ned for søstjernen !

Sandra

Så har Søstjerne fået efterårsvarene på hylderne. Uhh, det kan blive dyrt - der er mange lækre ting - både sko og tøj. Nu kan børn og forældre faktisk få samme lækre sømandstrøje - måske farmand og junior skal begaves?

Anja

Kompetent og venligt personale!

Naja

Udsalget er startet er der er både tøj og sutsko på der er sat ned.
Der er i øvrigt også udsalg i voksenbutikken i willemoesgade. Den blev nærmest bestormet af en hær af kvinder for et par dage siden så det må være nogle atraktive tilbud.

Naja

Jeg får altid lyst til at købe hele butikken, indtil jeg kaster et blik på priserne :-) Men jeg har for nylig købt et par rigtig lækre sko der og både kvalitet og betjening var i top så det bliver nok ikke sidste gang jeg kommer ud derfra med en pose i hånden...

kindbynature

En absolut lækker og indbydende forretning, som fornylig blev frekventeret af selveste Kronprinsesse Mary, som kom ud af butikken med flere indkøbsposer.

Pernille

Lækkert overtøj af eget mærke, lækre sko, -og et personale, der er supergode til at vejlede, så man kommer hjem med det rigtige fodtøj til ungerne...

Voksenbutikken rundt om hjørnet i Willemoesgade er absolut også et besøg værd!!

Natascha

Kan også kun give Søsjernen mine varmeste anbefalinger - trangt lokale eller ej! ;-)

Ida

Det rigtige sted at gå hen når man er vild med lækre børnesko!
De har rigtig mange modeller og man er sikker på at komme derfra med den sko der sidder helt rigtigt på barnets fod.

Anonym

Kan klart anbefale deres flyverdragte og anorakker. Og så har de selvfølgelig et rigtig godt udvalg af sko og støvler til en hver barnefod.