Superhelten Legetøj

Dsc01965 normal620
Superhelten Legetøj
Nordre Frihavnsgade 25
2100 København Ø
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Man bliver aldrig for gammel til legetøj!

Hvis man ikke allerede er klar over dette, vil det helt sikkert blive slået fast efter et besøg i Superhelten.

Superhelten byder dig velkommen til en verden af legetøj, hvor der er noget for børn og voksne i alle aldre. For hos Superhelten legetøj er der noget for enhver smag - stor som lille.

I butikken finder du en masse forskelligt legetøj - lige fra de klassiske mærker, som du kender fra din egen barndom, til de spritnye, spændende produkter, som lige er kommet på markedet.

Butikken har et stort udvalg af lærerigt legetøj til små og store børn. Der vil være rig mulighed for at finde hjælpemidler til at lære at regne, lære engelsk, lege med sanser, lære at stave og mange andre ting. Alt sammen på en ny sjov måde.

Superhelten har desuden masser af ”det gode gamle legetøj” i høj kvalitet, som har været populært i flere generationer. Hvem husker ikke at have leget med legetøj fra LEGO, Fisher Price, Sylvanian Families, Barbie og Siku?

Hvis du er eventyrlysten, finder du også masser af helt nye mærker og produkter, som bare venter på at blive udforsket af børn og andre barnlige sjæle.

Hos Superhelten kan vi godt lide at være kreative. Derfor har butikken også masser af forskellige kreative produkter, f.eks. tusser, perler, modellervoks og meget meget mere. Så hvis du har et kreativt hjerte, vil du helt sikkert finde inspiration i butikkens mange sjove produkter.

Men Superhelten er meget mere end en klassisk legetøjsbutik. Butikken er også et paradis for samlere - hvad end du samler på!
Bagerst i butikken finder du et lokale med flotte udstillinger af bl.a. LEGO, filmmerchandise, Sideshow-statuer, vintage Star Wars legetøj og meget mere!

Vi har desuden opstillet en vintage Indianapolis 5000 pinball-maskine, hvor du kan komme og få et spil. Hvem ved - måske kan du slå highscoren?

Det vigtigste ved Superhelten er i vores øjne, at du får den gode betjening du har brug for. Men der skal også være plads til, at man kan gå og udforske butikken selv. Uanset hvad, er du altid velkommen til at stikke hovedet forbi - også hvis du bare vil have en snak om legetøj.

For alle dem, som ikke bor tæt nok på til at kunne komme forbi butikken på Østerbro, har vi lavet en flot hjemmeside, hvor I vil finde hele vores store udvalg af legetøj. Vi sender legetøj fra dag til dag i hele Danmark og skulle der være noget, som ikke findes på vores hjemmeside, står vi altid klar ved telefonen til at besvare dit spørgsmål.

Vi glæder os til at vise jer vores verden af legetøj.

Mange hilsner fra alle os i Superhelten
Ndr. Frihavnsgade 8
2100 København Ø

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.