Simeon- Sankt Johannes Sogns Legestue

25888 normal620
Simeon- Sankt Johannes Sogns Legestue
Sankt Hans Torv 30
2200 København N
Se kort
0-3 år
0/10 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Legestuen har åbent hver tirsdag 9-12.30

Denne lille, populære legestue ligger nærmest presset ind imellem Sankt Hans Torvs to mest besøgte cafeer, Sebastopol og Wulf & Konstali. Den emmer af hygge og samvær, og både børn og voksne har her rig mulighed for at møde nogen, som de har rigtig meget tilfælles med. Der er masser af legetøj, høje stole, køleskab til madpakken, frisk frugt og brød samt te og kaffe på kanderne.
Kl 10 og 12 er der rytmik :-)

Det koster 10 kr. at benytte legestuen og faciliteterne – og man skal huske at rydde op efter sig selv.

Kilde: http://simeon-sanktjohannessogn.dk/legestuen

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Caroline Gruth

Hej Zahra U. Mange tak for din anmeldelse - godt at du gør opmærksom på det! Det er meget beklageligt - men vi har netop opdaget, at Legestuen pt. er lukket. Det er nu tydeliggjort på vores site. Mvh. Caroline

Zahra

Står idag på en onsdag kl 1030 og igen 1120, men der er lukket og slukket. Er skuffet, især når det første gang jeg opsøger stedet og ingen tager telefonen på nr., der står på siden heller. Så ærgerligt. Der burde være flere åbne legestuer for hjemmegående mødre.

anne kirstine

småt og hyggeligt, måske lidt for mange børn. Sognemedarbejderen er meget flink og servere lækre sager til en 10.. OGså dejligt med alternative og lidt senere åbningstider.

Lotte

Fint sted, dejlig centralt og bemandet

Torben

Det er et hyggeligt sted som ligger centralt, og hende som kører det til daglig er god. Eneste minus er at der er for lidt plads i legerummet, så når der er mange børn bliver det lidt kaotisk.