Væksthusets café

Yu2f2883 normal620
Væksthusets café
Bülowsvej 17
1870 Frederiksberg C
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Cafeen i Det Biovidenskabelige Fakultets Have er en af Københavns yngste. Den åbnede glasdørene for havens gæster i maj 2008, og siden er den støt steget i popularitet. Cafeen er anlagt i det gamle, smukke væksthus, og man kan sidde både ude og inde, mens man nyder en af de klassiske café-retter til ganske overkommelige priser. Ungerne vil med garanti nye at få frit løb mellem blomsterbede og eksotiske træsorter i haven omkring cafeen.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Caroline

Skøn rolig oase midt i byen. Kan varmt anbefales for familier og forældre på barsel - der er ro og god plads. Man sidder midt i den smukke have omgivet af store træer og blomster. Menukortet er rimelig simpelt, det er ikke den store gourmetoplevelse men priserne er også meget rimelige. Cafeen har ikke toilet, men der er adgang til toilet et par minutters gågang væk.

Pia

Det ser så hyggeligt ud, udefra. Og jeg har hørt så meget godt om det. Men men men, da jeg så endelig fik mig bevæget derind, var der næsten intet på menuen og så koldt at man skulle beholde sit overtøj på. Det er godt nok også to måneder siden, så der var også koldt udenfor.
Er det mon fordi, det er meget bedre om sommeren?

Louise

Lækker hjemmelavet mad

nadia

Hyggeligt sted med smuk udsigt og bagefter kan man gå en tur i den overdådige smukke have...

Ane

Jeg har været en fast gæst hele sommeren, det har været dejligt at sidde ud og nyde blomster og en latte.
Desværre har der tit eller altid.......... været meget lange køer, kun en til at betjene, så man skulle have god tid.
Alt dette var okay når man kunne skulle slippe sølle 15 kr for en Latte eller 20 kr for en cola.
Nu har de sat priserne op med 25% eller mere og servicen er ikke højnet. Så hvor der før var billigt med lav service, er det nu for dyrt i forhold til den ringe service.
Rigtig ærgerligt... øv øv

Ane

Det er et fantastisk sted. Jeg har boet ved siden af Landbohøjskolens have hele mit liv og de senste år er der blevet løsnet op for en masse gamle regler og ideen med en cafe i det gamle drivhus er fantastisk. Jeg sad faktisk og ammede min nyfødte søn udenfor, med en dejlig duft af sommerblomster i næsen og En skøn caffe latte. Der er masser af plads at boltre sig på for de lidt større unger og så er det altid spændende at besøge den lille have inde bagved med helbredende planter, som vi hjemme hos os har døbt "heksens have". Der er åbent fra 7:30-22.

Adam

Stedet er hyggeligt, hvor man - hvis der bliver brug for det - kan amme sit barn uden at folk rynker en mine.

For de større børn er der mulighed for at løbe rundt i mellem blomsterbedene eller kigge på den store model af området, der står inde i selve caféen. Det er muligt at se sidde udenfor og indenfor, alt efter vejret.