Lad børnene hoppe løs i Københavns fede trampolinparker. Her er der garanteret adrenalin, røde kinder - og selvfølgelig masser af sjov.


JUMPYARD

JumpYard er en svensk trampolinpark, der er åbnet i Field's på Amager, og som ungerne (og deres voksne) vil elske. Glæd jer til at hoppe løs på de store trampoliner, prøve kræfter med dodgeball, cliffjump og BigAirBag, samt at udfordre hinanden i kapløb på Ninjabanen! Alle over 2 år kan være med!


AIRTRIX

Airtrix er en gigantisk stor klatre- og trampolinpark i Nordhavn på Østerbro. Adrenalinparken byder på et væld af udfordringer, heriblandt masser af fede trampoliner. For eksempel finder I både en freestyle zone, performance trampoliner, store aibags, interaktive vægge og meget andet. Mens de større søskende boltrer sig i parken, kan de 0-4 årige hygge sig i deres helt eget miniland med mini-trampoliner, klarevæg, boldhav og meget mere. 

xjump
XJUMP

XJUMP har en stor trampolinpark i Skovlunde. Her kan børnene slå sig løs på et free jump område, en høvdingeboldbane, 4 performance trampoliner med walking-wall, en ninja-warrior bane, skumgrav med battle-beam, skumgrav, samt et kids område med trampoliner. Mens ungerne hopper, kan I forældre nyde en kop kaffe i parkens café, hvor det også er muligt at købe mad. 

 

Fotos: 1) JumpYard 2) Airtrix 3) XJUMP