Prøv landets klatreparker, som sætter rammerne om en perfekt dag for familien,  hvor pulsen kommer op, nærværet er i fokus og der er sikret grin helt ned i maven. Vi giver jer overblikket i højderne lige her.

WOW PARK

Hvor: Havremarken 15, 7190 Billund og Løvstrupvej 1, 6900 Skjern

I WOW PARK er der sjove aktiviteter for alle mellem 2 og 102 år, og dermed rig mulighed for at få lidt aktiv kvalitetstid med hele familien. Tag turen gennem hængebroerne i 14 meters højde, og gå på opdagelse blandt trætoplegehuse, Tarzanlynger, svævebaner, rutsjebaner og underjordiske huler. Oplev skoven på en helt ny måde, og få gang i krop, leg og fantasi. 

Husk! Du får 15 % rabat hos Wow Park med Børn i byen Klubben.

Highpark Sønderjylland

Hvor? Haderslevvej 464, 6200 Aabenraa

Er du til udfordringer, spænding, nye oplevelser og natur? Så sæt straks kurs mod Highpark Sønderjylland, hvor I finder den sjoveste og vildeste klatrepark. Glæd jer til fire trætopbaner af forskellig sværhedsgrad, så der er noget for alle i de skønneste omgivelser oppe i træerne. Tag svævebanen på tværs af slugten, oplev de 20 meter ned og få et sug i maven! Fra 6 år.

GoMonkey

Hvor: Søndermarken, 2000 Frederiksberg, Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg, Stærmosegårdsvej 57, 5230 Odense M og Hylkedalvej 23, 6000 Kolding

Slip jeres indre abekat løs, og sving jer fra gren til gren på den 11 meter høje klatrebane. I parken i Søndermarken får I ægte value for money, når I fra trætoppene har udkig til savannen i Zoologisk Have på den anden side af Roskildevej. Så bliver klatreoplvelsen ikke meget mere autentisk! 

Husk! Du får 20 % rabat Med Børn i byen Klubben. 

Onkel Toms Klatrepark

Hvor? Amerikavej 23, 9500 Hobro

Besøg den nyåbnede Onkel Toms Klatrepark i Hobro - her kan I klatre løs i de smukke skovomgivelser. Så er det bare at vælge, om I er klar på den blå, grønne gule, røde eller sorte bane, som stiger i sværhedsgrad. Her er en fantastisk udsigt og børn fra 6 år kan være med.

LÆS OGSÅ: De 10 fedeste forlystelsesparker i Danmark

Camp Adventure

Hvor: Denderupvej 19, 4690 Haslev

I skovene omkring Gisselfeld på det sydlige Sjælland, er der den ene sjove aktivitet efter den anden, som familien kan kaste sig over. Her holder Camp Adventure nemlig til, som både byder på Danmarks største klatrepark med 10 forhindringsbaner, der breder sig over et areal på 7,5 hektar, og en tur i det ikoniske skovtårn, hvor I går op langs de cirkulære ramper, og ender i 45 meters højde med udsigt ud over trækronerne. 

Husk! Du får 15 % rabat med Børn i byen Klubben 

Geocenter Møns Klint

Hvor? Stengårdsvej 8, 4791 Borre

Ved Møns Klint kan I opleve en skøn udsigt fra trætoppene - en svimlende sej oplevelse. Uddannede instruktører guider jer til tops i nogle af de høje og flotte træer som vokser på kanten af Møns Klint, og så slutter I af med en 120 meter lang svævebane! Brugen af anlægget er en del af billetprisen til GeoCenter Møns Klint, men kan også bookes individuelt. Fra 6 år.

LÆS OGSÅ: De 12 sejeste actionoplevelser i Danmark

Gorillapark

Hvor? Svenborg og Vejle

Træd op i højderne blandt trækronerne iført klatreudstyr, og oplev den smukke natur, mærk solskinnet gennem bladene, og mærk suset i maven, imens I udfolder jer i klatreparken. I begge klatreparker er der mulighed for at afprøve baner med forskellige sværhedsgrader og højder fra 1 meter og til 26 meter på de mere udfordrende baner, så alle kan få en god oplevelse.

Kragerup Gods - Go High/Go Bounce

Hvor? Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby

I klatreparken Kragerup Go High kan I prøve kræfter med den 6 km lange klatrepark oppe i trætoppene. Her er otte klatrebaner med varierende sværhedsgrader og sammenlagt 3.500 meter svævebane. I kan også kaste jer ud i Go Bounce og hoppe rundt i de syv store trampolinbokse i træerne og klatre igennem rusen. Fra 4 år.

Husk! Du får 20 % rabat hos Kragerup Gods med Børn i byen Klubben

Klatreparken 

Hvor? Randers og Aalborg

I Klatreparken i Randers og Aalborg, kan I kaste jeg ud i en række klaterbaner helt oppe i trækronerne. På bedste pædagogisk vis, guides I gennem en rækkke baner, der langsomt bliver sværerer og sværere. Aktiviteterne er stiger, stubbe, tov, net, balancebomme, rutchebaner, trapezer og meget, meget mere og ikke mindst masser af lange, sjove svævebaner! 

Til-Tops

Hvor? Kgs Lyngby (Frederiksdal), Roskilde (Ledreborg) og Hornbæk (Havreholm)

Du finder Til-Tops' klatreparker flere steder i landet - en perfekt destination, hvis I er på udkig efter en sjov og underholdende dag sammen for familien. Klatrebanerne har mange forskellige sværhedsgrader (gul, grøn, lyseblå, blå og rød), så der er baner for alle størrelser og kræfter. Især de lange svævebaneforlø, der virkelig kilder i maverne.

Gekkopark

Hvor? Tinghulevej 16a, 4573 Højby

I kan hurtigt bruge flere timer i Gekkopark, der rummer 4 klatrebaner i højderne med forskellige sværhedsgrader. Sikkerheden er selvfølgelig i top og børn helt ned til 5 år kan være med. Når I har klatret løs kan I tage en slapper og grille i de hyggelige omgivelser i tipiområdet.

LÆS OGSÅ: De 12 bedste dyreparker i Danmark

 

Fotos: 1) WOW Park 2) GOMonkey 3) CampAdventure Mikkel Beisner 4) Til Tops