Sukker du efter børnevenlige cafeer med legehjørner, børnemenu og plads til larmende poder - og samtidig god kaffe til mor? Her kommer fluks 3 gode bud!

CAFE SONJA - PLADS TIL ALLE

CAFE SONJA er naturligvis opkaldt efter 1960’ernes tv-succes, Sonja fra Saxogade. Stedet laver solid, lækker, børnevenlig mad, har legehjørne og er især populær hos mødregrupper, da der er indrettet særlige lokaler, hvor babyer og deres mødre kan slå sig løs. Tjek også deres ret hyggelige fællesspisninger torsdag i ulige uger.

GRATIS BØRNEMÅLTID + GRATIS KAFFE 

Få en gratis kop kaffe som medlem af Børn i byen Klubben ved køb på min. 45 kr. Snup også et gratis børneaftensmåltid på mandage og tirsdage, når du som voksen også køber et aftensmåltid.

CAFE SWEET SURRENDER - ÜBER BØRNEVENLIGE

CAFE SWEET SURRENDER på Vesterbro er en non-profit og børnevenlig café. Her er legehjørne til børnene, en decideret børnemenu, god kaffe og lækre snacks til mor og far. Ude foran er der plads til barnevogne. Cafeen afholder tit børnevenlige arrangementer, foredrag for mor og far og meget andet. 

GRATIS KAFFE OG TE

Alle medlemmer af Børn i byen får gratis kaffe eller the til deres brunch.

ENIGMA - LÆKKER HVERDAGS-AFTENSMAD

Sænk ungerne ned i ladcyklen og sæt kurs mod Trianglen på Østerbro. Her holder ENIGMA - Københavns nye kommunikationsmuseum til og du er inviteret til aftensmad hver mandag til torsdag, hvor Meyers står for simreretterne og I står for samtale, leg og hygge imellem langbordene. Så er det bare at vælge, om det er Curry, Stroganof eller noget helt tredje, der skal mætte familiens maver. 

Tjek Børn i Byens anmeldelse af ENIGMA.

HALV PRIS PÅ UNGERNES AFTENSMAD

Alle medlemmer af Børn i byen kan bestille børneretter med 50 % rabat.