Sukker du efter børnevenlige cafeer med legehjørner, børnemenu og plads til larmende poder - og samtidig god kaffe til mor? Her kommer fluks 3 gode bud!

Plads til alle: CAFE SONJA

Hvor? Saxogade 86-88, 1662 København V

Café Sonja er naturligvis opkaldt efter 1960’ernes tv-succes, Sonja fra Saxogade. Stedet laver solid, lækker, børnevenlig mad, har legehjørne og er især populær hos mødregrupper, da der er indrettet særlige lokaler, hvor babyer og deres mødre kan slå sig løs. 

Tip! Som medlem af Børn i byen Klubben får du 10%

Den über børnevenlige: CAFE SWEET SURRENDER

Hvor? Dybbølsgade 49, 1721 København V

Café Sweet Surrender på Vesterbro er en non-profit og børnevenlig café. Her er legehjørne til børnene, en decideret børnemenu, god kaffe og lækre snacks til mor og far. Ude foran er der plads til barnevogne. Cafeen afholder tit børnevenlige arrangementer, foredrag for mor og far og meget andet. Du kan blandt andet tage den lille med til rytmik med Pernilles børne- og babyrytmik. Læs mere her

Tip! Som medlem af Børn i byen Klubben får du gratis the eller kaffe ved køb af voksenbrunch

Lækker hverdagsmad: ENIGMA

Hvor? Øster Allé 1, 2100 København Ø

Sænk ungerne ned i ladcyklen og sæt kurs mod Trianglen på Østerbro. Her holder ENIGMA til, og du er inviteret til aftensmad hver mandag til torsdag, hvor Meyers står for simreretterne, mens I står for samtale, leg og hygge imellem langbordene. Så er det bare at vælge, om det er Curry, Stroganof eller noget helt tredje, der skal mætte familiens maver. 

Fotos: 1) Café Sonja 2) Café Sweet Surrender 3) ENIGMA