Cookies kan servers til alle hyggelige stunder og er populære hos både store som små. De er nemme at have med på tur, og de bliver ikke tørre. Her får du opskriften på de bedste cookies, der er sprøde udenpå og svampede indeni - Mums!
Bland sukker, brun farin og blødt smør sammen. Tilsæt æg. Tilføj de tørre ingredienser. Vend til sidst hakket chokolade og hakkede hasselnødder i dejen. Stil dejen på køl i mindst en time.
Tænd ovnen på 175 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir. Hemmeligheden bag den perfekte cookie består i bagningen. Det er derfor en god idé at veje sine cookies, så alle bliver lige store. Disse cookies vejer ca. 35 g. Rul dem til en kugle og læg dem med god afstand på bagepladen. Bagetiden er afgørende for, hvordan sprødheden på dine cookies bliver. Disse cookies fik 13 minutter i ovnen, og var sprøde udenpå og svampede indeni. Husk at variér bagetiden alt efter størrelse.
Tag dine cookies ud af ovnen, når de begynder at blive gyldne - også selvom de ser bløde ud, de sætter sig nemlig hurtigt, når de køler, og så undgår du, at de bliver alt for sprøde!