Kæmpe blomstermark: Her kan I plukke en fortryllende buket

Tag turen mod Camp Adventure, der udover at lokke med det særlige Skovtårn, også tilbyder en tur i Nordeuropas største pluk-selv-blomstermark.

Foto: Caroline Hemmingsen
20. juli 2023
Af Rikke Reffelt

Besøg Camp Adventure, der står klar med Nordeuropas største pluk-selv blomstermark. Her kan hele familien besøge et farverigt blomsterhav og plukke blomster i alle regnbuens farve. 

Kilometerlang unik blomsterrute

Glæd jer til en tur igennem den tre kilometer lange rute, der bugter sig gennem hundredvis af forskellige blomstersorter, der bidrager til høj biodiversitet, og som bierne brummende flokkes til. De mange, smukke blomster er fordelt i forskellige zoner, hvor I går gennem farvepaletter fra pasteller til stærke regnbuefarver. Blomstermarken ligger i et kuperet landskab med udsigt til store, åbne vidder med landbrug, landsbyer, skov og Skovtårnet - I finder også to picnic-områder, hvis madpakken skal nydes i de smukke omgivelser. En skøn tur med børnene.


OBS! Da vejret har været meget tørt, er det ikke alle blomster, som er sprunget ud, men mange er.

Foto: Caroline Hemmingsen
Blomstermarken
  • Hvor? Skovtårnsvej 1, 4683 Rønnede
  • Hvornår? Fra midt juli til september ( vær opmærksom på, at det tørre vejr har gjort, at ikke alle blomster er sprunget helt ud endnu))
  • Pris? Fri adgang med entrebillet til Skovtårnet, klatrepark eller glamping / uden entrebillet til Skovtårnet er adgangsentreen til blomstermarken 65 kr. / Derudover pluk-selv-buket 50 kr.

 ✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 15% på entré til Skovtårnet

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 15% på entré til Camp Adventure klatrepark

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben