Gys og Gru er tilbage til Storcenter Nord!

Uhhh! Fra den 1. september kan I igen møde historiens mest ikoniske uhyrer i Storcenter Nord! Hils bl.a. på Dracula og Frankenstein, og glæd jer til den uhyggelige Monsterjagt i efterårsferien.

Foto: Storcenter Nord
22. september 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med Storcenter Nord

Uhhh! Monstrene er tilbage i NORD!

Historiens mest ikoniske uhyrer vender tilbage! Fra d. 1. september til d. 22. oktober spøger det på gangene og rasler i krogene i NORD. Oplev monstre som fx zombier og varulve eller Dracula og Frankenstein, som er opfundet af tidens største gyser-forfattere. I år byder udstillingen på endnu federe effekter og interaktive overraskelser! Husk, at du også kan hente et gratis gemmehæfte fyldt med monstergode fortællinger, vilde facts og sjove opgaver. Nå ja, og så kan du hente en gratis edderkop tattoo i Informationen, så du kan skramme mor hjemme i køkkenet.

Føler du dig draget?

… Det er der faktisk en helt særlig grund til! De fleste af os oplever nemlig uhygge og frygt som ren underholdning, så længe vi ved, det ikke er farligt i virkeligheden. Sjovt, ik’? Ved at opleve uhyggelige ting, tester vi samtidig vores mod! Du kan selvfølgelig lære meget mere om, hvorfor frygt drager os, når du besøger udstillingen i NORD!

NB: I år har Storcenter NORD skruet op for uhyggen, og derfor anbefales det, at alle børn er +6 år. Uhygge opleves forskelligt, så besøg i udstillingen er på eget ansvar.

Hvis du er modig... Altså rigtig modig

Ja, så kan du besøge Draculas Krypt eller Heksens Hus i Foyeren, som er blevet ekstra spooky! Der er mørkt og stille, og måske – BUH! – bliver du forskrækket, når heksen griner, eller Draculas øjne lyser i mørket. Mere siger vi ikke… MUHAHAHA!

Børn bør følges med en voksen ind i Draculas Krypt og Heksens Hus.

Ta' på monsterjagt i efterårsferien

Kalder alle seje monsterjægere! NORD er blevet invaderet af uhyggelige monstre! De springer frem fra krogene og jagter de voksne, så de ikke tør shoppe i centeret længere! Derfor har centeret brug for din hjælp til at fange hele 5 monstre i efterårsferien!

Monsterjagten starter i Foyeren fra d. 14. til d. 22. oktober kl.10-16.

-  Brug din smartphone til at køre spillet ”Monsterjagten”

- Find et Monsterjagt-mærkat, og scan QR-koden

- Når alle monstre er fanget, kan du hente en gratis slikpose og edderkop tattoo hos medarbejderen i foyeren.

Læs mere om Gys og Gru her

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben