De 5 vildeste badelande

Drømmer din familie om daglige svømmeture og tropisk ferieklima? Så er det heldigt, at vi her giver dig de 5 vildeste badelande i Danmark, så I kan få opfyldt jeres eksotiske ønsker uden at skulle længere væk hjemmefra end en lille køretur.

13. december 2022
Af Stephanie Mielnicki
Foto: Lalandia Rødby

Lalandia

Vi lægger ud med den uundgåelige! Lalandia er formentligt det første badeland, der dukker op i de flestes bevidsthed, når det er tid til en dejlig varm familieferie i Danmark, der ikke skal spoleres af potentielt regnvejr. I Lalandia er der rutsjebaner og bassiner til alle aldre, og rig mulighed for både at lege løs i vandet og øve svømmeteknikker, så I kan tage hjem igen som ægte vandhunde. Udover badelandet byder Lalandia også på mange andre aktiviteter for hele familien - bowling, bio, trampoliner, skattejagt og meget mere. Af sted med jer, og hav en skøn ferie med fart over feltet!

Hvor:  Lalandia Centret 1, 4970 Rødby og Ellehammers Allé 3, 7190 B

Jesperhus. Foto: Gert Laursen

Jesperhus

Måske Jesperhus Blomsterpark lyder velkendt? Men Jesperhus er meget mere end velarrangerede blomsterbede! På selve feriecenteret, kan I boltre jer i en masse forskellige aktiviteter - blandt andet deres vilde badeland, hvor børnene kan give den gas i rutsjebanen og ubåden, mens I forældre tager en velfortjent pause i spabadet. Badelandet har både et indendørs og et udendørs område, så hvis solen skulle kigge forbi, kan I også tage en dukkert under åben himmel.

Hvor? Legindvej 30, 7900 Nykøbing Mors

Foto: Djurs Sommerland 

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er i sig selv en rigtig god idé, når familien skal på tur. Forlystelsesparken er i år blevet kåret til Europas bedste, så det er bare om at komme af sted! Lægger I vejen forbi en dag, hvor vejret arter sig, kan familiens vandhunde få en ekstra oplevelse med hjem. Parken har nemlig også et kæmpe udendørs vandland, som er spækket med sjov og ballade, rutsjebaner så langt øjet rækker, bølgebassin og meget mere. Der er også liggestole i bedste charterstil, hvor I kan tage et hvil efter plaskeriet.

Hvor? Randersvej 17, 8581 Nimtofte

Foto: Dancamps Nordsø 

Dancamps Nordsø

Dancamps Nordsø er en campingplads ud over det sædvanelige. Pladsen byder nemlig på et stort indendørs badeland med høje temperaturer både i vandet og i luften. Der er børnebassin og en sej rutsjebane, der snor sig hele vejen ud af bygningen. Med udsigt over badelandet er der også en spa-afdeling med tyrkisk dampbad og sauna, hvor ferieafslapningen er i fokus. På udvalgte datoer, kan I endda også opleve et Pizza Pool Party, når badelandet serverer pizzabuffet efterfulgt af musik og leg i vandet for børnene!

Hvor? Tingodden 3, Aargab, 6960 Hvide Sande

Foto: Landal Seawest

Landal Seawest

Landal Seawest er et feriecenter, der ligger midt i den vestjyske natur med gode muligheder for udendørs ture for hele familien. Men er I til varme og vandleg, er der også en masse at komme efter i centerets badeland, som byder på alt fra vandrutsjebaner og vandkanoner til bølgebassin og spabad. Der er altså rig mulighed for, at vandhunde i alle aldre kan få en fest i de mange forskellige bassiner, hvor der er skruet helt op for både sjov og afslapning.

Hvor? Vesterhavsvej 81, 6830 Nørre Nebel

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben