5 sommervarme spots i vinterkulden

Flygt fra vinterkulden for en stund, og tag børnene med til et af Københavns 5 sommervarme spots, der heldigvis er tilgængelige året rundt. Tjek dem ud lige her!

Foto: Safari photo Ana Cecilia Gonzalez © Ny Carlsberg Glyptotek
7. september 2023
Af Stephanie Mielnicki
Foto: Vinterhaven 0032 photo Ana Cecilia Gonzalez © Ny Carlsberg Glyptotek

Den med kunst

Når du træder ind i Vinterhaven på Glyptoteket, er det næsten som at træde ind i en hyggelig og velholdt have sydpå. Der er altid lunt og grønt! På Glyptoteket er der mange børneaktiviteter som Glypto-lege, lyttestationer til børn og deres nye koncept ’Genial søndag’, hvor børnene kan høre historierne om statuerne, udfolde sig kreativt og gå på opdagelse på egen hånd.

Hvor? Vinterhaven på Glyptoteket

Zoologisk Have. Foto: Frank Rønsholt

Den med alverdens eksotiske dyr

Er dine børn vilde med dyr, er ZOO sikkert et hit hver gang! Men det kan være koldt at trave rundt blandt pandaer, elefanter og isbjørne i vintermånederne. Så husk at besøge Trope Zoo, hvor krokodiller, aber og alverdens fugle og kryb lever under dejlig varme, tropiske forhold. Se, om I kan spotte dovendyret, der er ekspert i gemmeleg, og kom helt tæt på de mange flotte sommerfugle i alle regnbuens farver, mens I får varmen.

Hvor? Trope Zoo i Zoologisk Have

Foto: Shutterstock

Den med plask, leg og sjov

Find badetøjet og feriestemningen frem, og tag familien med i Valby Vandkulturhus, hvor I kan glemme alt om regn, kulde og slud for en stund. Der er nemlig dejlig varmt, og de perfekte forhold til, at hele familien kan få sig en dukkert. Der er spa-afdeling, hvor de voksne kan komme helt ned i gear, varmtvandsbassin, som de mindste vil elske, og masser af leg og sjov for de plaskesyge! 

Hvor? Valby Vandkulturhus

Fotos: Børn i Byen

Den med palmer og tropisk klima

Botanisk Have ligger midt i byen, men det er ikke sikkert, at du tænker over at gå derind ret tit - særligt her om vinteren, hvor der hverken er blomstrende planter eller sommersol på bænkene. Men hvis du fryser og savner lidt sommerfølelse, kan du med fordel hive ungerne med i Palmehuset midt i haven, hvor der altid er lunt og grønt så langt øjet rækker. Børnene vil hygge sig med at gå på opdagelse og drøne op og ned ad trapperne derinde, mens du kan nyde det lækre sommerklima. 

Hvor? Palmehuset i Botanisk Have

Foto: Shutterstock

Den ekstra varme med panoramaudsigt

Skal I have varme for alle pengene, kan I prøve CopenHots panoramasauna, hvor I kan nyde den smukkeste udsigt gennem det store vinduesparti ind over København. Det er også muligt at tage en tur i havet, når kroppen er blevet godt gennemvarm. Saunaen er særligt anbefalelsesværdig om vinteren - den har plads til max 10 personer og kan lejes i 1 time. En helt speciel vinteroplevelse, som I formentligt sent vil glemme.

Hvor? CopenHot

Foto: CopenHot
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben