Botanisk Have

Botaniskhave2 normal620
Botanisk Have
Øster Farimagsgade 2 B
1353 København K
Se kort
Alle
3/4 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

En af Københavns hyggeligste haver. I Botanisk have er der et væld af små bakker, rislende vandfald, kringlede og overdækkede stier, smukke blomsterbede og alskens eksotiske træ- og plantearter. I Palmehuset kan man blandt andet studere tropiske planter, og gå på opdagelse mellem kanel-, kakao- og tyggegummitræer. Gamle vindeltrapper bugter sig op til et plateau, hvor palmerne kan ses fra oven.
Palmehuset er åbent tirsdag-søndag fra kl. 10 til 15.30 i vinterhalvåret og fra kl. 10 til 17.00 i sommerhalvåret. Entré til Palmehuset koster 60 kr. for voksne, 40 kr. for børn fra 3-16 år, og det er gratis for børen fra 0-2 år.

I Botanisk Haves butik, som ligger ved indgangen fra Nørreport st., kan man købe frø og planter med hjem til sin egen have.
Væksthusene kan være et godt sted for et hvil i vintermånederne - særligt for ammende.
Den eneste ulempe ved Botanisk Have er, at de udendørs græsarealer ikke må betrædes.

Botanisk Have har også i sommeren 2018 åbnet et smukt Sommerfuglehus i Palmehuskomplekset - hvor hele familien kan opleve de fineste sommerfugle helt tæt på i sommermånederne - se mere her https://botanik.snm.ku.dk/aktiviteter/sommerfuglehuset/

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Louise

Dejligt sted at gå og falde helt ned i tempo. Der er plads til at gå i egne tanker eller for børnene at gå på opdagelse mellem buske og planter. Og så er der en cafe hvor man kan købe en kop kaffe eller en is.

Louise

Super dejligt afslappende sted at komme med børnene!

Louise

En oase midt i byen!

Camilla

Et besøg værd med ungerne. Det er et skønt frirum midt i Kbh. centrum, hvor man kan løbe frit og gå på opdagelse mellem buske og bede. Og så er det 5 min. fra nørreport st.

Musse

Gik igennem haven på vej til lagersalg.. Den står også smukt fint dækket til i sne.

Musse

Elsker Botanisk Have -også med barnevogn. Skønt at nyde forandringerne her i foråret og sidde på en bænk i solen. Fantastisk.

Aina

Vindeltrapperne og turen rundt foroven i det største væksthus hitter hos min store pige.
Og det er fedt komme ind i væksthusene og få den sanseoplevelse, det er at bevæge sig ind i et andet klima - med fugtig luft, stærke dufte og højere temperaturer.

Sofie

Det er et rigtig flot at gå tur og nogen hyggelig drivhus

Henriette

besøg deres lille butik med blomster og andet godt....en rigtig god oplevelse

Natascha

Dejligt hyggelig have i Indre By, som nok bringer mest glæde hos de lidt større børenhavebørn...

Betina

Ikke et sted for min datter...Tror hun er for lille til det...Ihvertfald bliver det hurtigt for kedeligt...

Adam

...et meget fint sted at kaste sig ud i en lille skattejagt med ungerne :) eller en lille skovtur...

Caroline

Så har vi været forbi Botanisk Have igen. Flora har været med sin vuggestue med inde i væksthusene, hvor de gik op af vindeltrappen. Pædagoerne sagde at hun var vild med det, så det skulle vi prøve. Hun var rigtig nok pjattet med at være derinde, men jeg synes trappen var lige lovlig stejl og åben til begge sider for en lille pige. Lider man af højdekræk ligesom jeg, kan det ikke anbefales at bestige trappen. Men børn synes det er sjovt!

Caroline

Jeg var forbi Botanisk Have med min datter på 2. Det var klart en sjovere oplevelse for hende, end når vi besøger en af byens andre parker. Hun løb straks afsted på opdagelse på de små stier. Undervejs kiggede vi på en lille vandløb og en stor skildpadde ude i søen. Jeg kan forestille mig at haven er super at bruge i undervisningsøjemed, hvis man har lyst til at lære sin lidt større børn om plantearter.