Gå til børne-filmklub i Øst for Paradis

Meld ungerne til Filmklubben og lade dem opleve fantastisk filmkunst på det store lærred.

Foto: Chihiro og heksene / Øst for Paradis
21. august 2023
Af Rikke Reffelt

Lad hjemmets  filmentusiaster begynde i  FILMKLUBBEN i Øst for Paradis - her kan de 8-15-årige møde alt fra troldmænd til tegneworkshops, når biografen slår dørene op for en ny sæson med film og arrangementer for de filmglade børn og deres filmglade voksne.

Åbner filmens verden for børn

Hver måned er der en film på programmet for de unge biografgængere, der som altid får mere end en filmoplevelse, når de besøger FILMKLUBBEN.
”Idéen med FILMKLUBBEN er at give især de 8-15-årige mulighed for at dykke ned i filmkunsten og se både det brede og det smalle på et stort lærred,” fortæller projektleder på FILMKLUBBEN, Sofie Jensen.”Vi vil give de yngste filmnørder et rum til at dyrke filmglæden sammen med venner og familie, og vi giver dem altid noget særlig med i form af et oplæg, en servering eller en workshop. Vi håber, at FILMKLUBBEN kan få børn og unge til at føle sig hjemme i biografen og opleve film på en anden måde.”

Fra Harry Potter til japansk animefilm 

På programmet er både små animationsperler som EN KAT I PARIS og populære nyklassikere som HARRY POTTER og THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS. Børnene kan desuden opleve animefilmen CHIHIRO OG HEKSENE og en enkelt dansk film, nemlig KUNDSKABENS TRÆ, hvor instruktør Nils Malmros kommer på besøg.

FILMKLUBBEN
  • Hvor? Øst for Paradis
  • Hvornår? Første arrangement i efterårssæsonen er 27. august. Først kan man opleve den fine tegnefilm EN KAT I PARIS, og bagefter skal man selv til farveblyanterne. FILMKLUBBEN får nemlig besøg af en anden klub – Tegneklubben – som vil stå klar i foyeren, hvor de deltagende med egne skriveredskaber kan tegne deres yndlingssteder i Aarhus.
  • Hvem? 8-15-årige
  • Tjek programmet og læs mere her
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben