De bedste fastelavnsboller i Aarhus 2023

Med fastelavn lige om hjørnet, bugner byens bagerier med cremefyldte, sprøde, glasurpyntede fastelavnsboller i alle regnbuens farver, som både børn og voksne kan køre ned i spandevis. Vi giver dig et overblik over de bedste fastelavnsboller i Aarhus!

Foto: Lagkagehuset
10. februar 2023
Af Stephanie Mielnicki
Foto: Lagkagehuset

Lagkagehuset

Hvor? Thorvaldsensgade 26A, 8000 Aarhus C, M.P. Bruunsgade 34, 8000 Aarhus C, Langenæs Alle 14, 8000 Aarhus C, Nordre Strandvej 45C, st, 8240 Risskov, Grenaavej 275, 8240 Risskov

Når vi taler fastelavnsboller er der ingen vej udenom Lagkagehuset! De har et hav af forskellige smagsvarianter - både åbne skum-bomber, lukkede gammeldags og de åbne med creme eller marmeladefyld. Sæt f.eks. tænderne i en fastelavnsbolle med mokka og saltkaramel, blåbær og nougat eller årets nyhed: en vegansk fastelavnsbolle med hindbær og rabarber!

Foto: MIB

MIB

Hvor? Langenæs (i Meny) Skanderborgvej 18-24, 8000 Aarhus C, Risskov Brynet (i Meny) Vindrosen 37 st., 8240 Risskov, Frichsparken Søren Frichsvej 36c, 8230 Åbyhøj, Parkhusene Mariane Thomsens gade 1, 8000 Aarhus Ø

MIB er et aarhusiansk madunivers, der leverer en blanding af klassisk og moderne bagværk - og de har selvfølgelig også lækre fastelavnsboller! Vælg mellem tre slags: en gammeldags med remonce og chokolade, en med hindbær og fløde samt en med solbær og Sarah Bernhard.

Foto: Mor Anna 

Mor Anna

Hvor? Mejlgade 5, 8000 Aarhus C

Mor Anna står altid klar, når der skal kvalitetsbagværk med hjem til kaffen. Og selvfølgelig er Latinerkvarterets populære bageri også leveringsdygtigt, når det kommer til sæsonens skumfyldte fastelavnsboller. De fås i flere forskellige smagsvarianter: gammeldags lukkede med creme og chokolade samt fire forskellige flødeudgaver. En med citronfløde og lemon curd, en med hindbærfløde og hjemmelavet hindbærsyltetøj, en med Sarah Bernhard creme, hindbærskum og brombær samt en med fløde, abrikosmarmelade og karamel.

Foto: La Cabra Bakery 

La Cabra Bakery

Hvor? Borggade 4F, 8000 Aarhus C

Hos La Cabra Bakery kan I få fingrene i cremefyldte fastelavnsboller med enten hindbærkompot eller passionsfrugt, samt en lækker svensk semla - mums!

Foto: SchweizerBageriet 

SchweizerBageriet

Hvor? M.P. Bruunsgade 56, 8000 Aarhus C

Hos Aarhus' ældste bageri finder I også et godt udvalg af fastelavnsboller. Fra de gammeldags og traditionelle af slagsen til de mere moderne med mascarponecreme og Oreo. Kig forbi og se varianterne.

Foto: Emmerys

Emmerys

Hvor? M.P. Bruunsgade 49, 8000 Aarhus C, Silkeborgvej 226, 8230 Åbyhøj, Guldsmedgade 24-26, 8000 Aarhus C, Nordre Strandvej 24, 8240 Risskov, Bruuns Galleri / M.P. Bruunsgade 25, 8000 Aarhus C

Hop forbi en af byens Emmerys-butikker, og sæt tænderne i en klassisk fastelavnsbolle, hvor den bløde creme er indhyllet i vaskeægte mormordej. Den gammeldags fastelavnsbolle fås i 3 smagsvarianter med henholdsvis vaniljecreme med chokoladestykker, æblecreme og hindbærcreme. Mums!

Foto: Briançon

Briançon

Hvor? Åboulevarden 53, 8000 Aarhus C

Med bæredygtighed, smag og kvalitet for øje, har Briançon begået et lækkert lille udvalg af fastelavnsboller. Der er tale om den gammeldags variant, hvor den lukkede bolle gemmer på lækkert fyld, og er toppet med sød glasur. I er nok nødt til at smage en af hver, for at finde frem til årets favorit!

Foto: Café Harepus

Café Harepus

Hvor? Studsgade 5, Aarhus

Café Harepus er en hyggelig café med kaffe, kager, brød - og nå ja, fastelavnsboller! Alt er 100% vegansk og hjemmelavet, og de har flere forskellige smagsvarianter!

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben