De 5 med bowling

Bowling er sjov underholdning for både børn og voksne - og en perfekt familieaktivitet, når vejret er dårligt eller der er noget, der skal fejres.

Foto: Alberte Cornelius
21. december 2022
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Vi guider til byens bowlinghaller lige her.

Foto: Alberte Cornelius

DGI Byen

Bowl på 16 toptunede baner i hjertet af København! DGI byen ligger 50 meter fra Københavns Hovedbanegård, og er derfor super let at komme til og fra. Stedet har både lette kugler, børnebander og en sjov drage-rampe, så ungerne er sikret en succesoplevelse. Melder sulten sig, kan I bestille Bowl&Burger eller Bowl&Sharefood. Det er desuden også muligt at holde juniors fødselsdag i DGI Byen.

Hvor? Vesterbro

Big Bowl

Big Bowl har hele 22 bowlingbaner, som ligger central placeret i hjertet af skønne Valby. Som noget helt nyt har Big Bowl fået børneramper, så også de mindste kan være med. Spørg efter deres super seje "Dragon ramps" i bookingen (anbefales til børn under 6 år). Stedet har selvfølgelig også børnebander på samtlige baner, som kan slås op, når børnene skal spille. Stedet arrangerer ligeledes børnefødselsdage med blandt andet slikposer, gave til fødselaren med mere.

Hvor? Valby

Bowlernes Hal 

Hos Grøndal bowling - Bowlernes Hal - kan I besøge 20 styks bowlingbaner. Stedet har sjove børneramper formede som drager i forskellige farver til ungerne, og byder også på et bredt sortiment af drikkevarer, snacks og lidt til den søde tand. Det er desuden muligt at kombinere bowlingen med buffet - så slipper I for at lave aftensmad. I kan også holde juniors fødselsdag, og vælge mellem to forskellige børnemenuer: én med burgere og én med pizza. 

Hvor? Nordvest

Foto: Caroline Meldgaard

Lanes and Lounges

Lanes and Lounges i Kastrup byder på 20 nyrenoverede bowlingbaner, retro-inspireret interiør og en helt unik atmosfære. Bowlingcenteret ligger kun få minutters gang fra Tårnby St., så det er let at komme til med offentlig transport. Også Lanes and lounges har et stort udvalg af lette kugler og børnebander til de mindste, og arrangerer også børnefødselsdage med bl.a. byg-selv-burgere, slush ice og slikposer - samt mulighed for tilkøb af lagkage med mere.

Hvor? Kastrup

Cecilie's

Cecilie's ligger i Herlev, og inviterer indenfor til sjov bowling i lækre loungeområder med gammeldags biografstole. Stedet serverer både burgere før og under spillet, og byder også på et stort udvalg af drikkevarer og snacks. Der er selvfølgelig mulighed for både børnebander og børne-bowleramper, samt arrangering af børnefødselsdage med alt hvad små børnehjerter begærer: flag, kage, slikposer med mere.

I finder også Cecilie's i City2 i Taastrup. Her kan I gå amok på 18 hyperball baner, og ligesom i Herlev nyde lækre loungeområder med gammeldags biografstole. Der er mulighed for at købe hjemmelavede burgere i cafeen, masser af drikkevarer og så kan der selvfølgelig også arrangeres børnefødselsdage! I kan også besøge stedets minigolfbane, shuffleboard, petanque, sportsbar og meget mere.

Hvor? Herlev og Taastrup

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben