Byens børnevenlige takeaway

I en travl hverdag kan tiden være knap til at handle ind og lave aftensmad. Heldigvis byder København på masser af børnevenlige takeaway-steder, når tiden løber fra jer... Se her!

Foto: Jagger
8. december 2022
Af Caroline Gruth Hemmingsen
Takeaway fra Jagger. Foto: Stephanie Mielnicki

Jagger

Det bliver ikke meget mere børnevenligt end burgers og fritter! Hos Jagger har de nogle af byens bedste af slagsen, og de har endda en mini-menu, så de mindste kan få stillet burgersulten med en mini-burger eller et sæt mini-nuggets. Desuden er der milkshakes på menuen - haps!

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 15% ved køb i restauranten

Mæsk

Mæsk ligger på Frederiksberg og byder på lækker gourmet takeaway, hvor maden er lavet fra bunden med de bedste råvarer. Menuen skifter fra uge til uge og kan stå på alt fra klassisk kylling i karry, pandekager med laksefyld og forloren hare til italiensk tomatsuppe eller en måltidssalat med græskar og kalvekød. Stedet er kåret som Frederiksbergs Bedste take-away 2018!

Lê-Lê

Lê-Lê er et vietnamesisk gadekøkken med flere restauranter. Her kan I vælge mellem streetfood-klassikere fra Vietnam, f.eks. risnudelsalater, simreretter med karry og chili eller sprød og frisk fingerfood. Det er også muligt at bestille en børnemenu til 72 kr. bestående af to wontons, en fish cake, agurkestave, cherrytomater samt jasminris og sojasauce. Bestil online lige her.

Foto: Meyers Deli

Meyers Deli

Meyers Deli gør det nemt for dig og din familie at nyde et dejligt måltid i hjemlige omgivelser. Her laver de både friske salater, småretter, sandwiches, vegetariske retter og klassiske familielivretter. Især lasagnen og fiskefrikadellerne plejer at være et hit hos de mindste. Man kan købe take-away alle ugens dage kl. 9-20 via. telefon eller Wolt - se her.

Tivoli Food Hall

Har I svært ved at blive enige om aftensmaden? Så smut forbi Tivoli Food Hall, her finder I et stort udvalg af lækker take-away for enhver smag. Køb f.eks. økologiske kyllinger fra Chicks by Chicks, salat fra Gló, pizza fra Gorms eller burgere fra Bobbabella - mums! Flere af staderne har børnemenuer, f.eks. kan man hos grillbaren Bobabella få to slags børnemenuer til 65 kr. pr. stk., som børnene kan få med i en sjov "trolde-happy-meal".

Foto: Homemate

Homemate

Homemate er frisklavet og velsmagende mad, som bliver klar på 15 minutter i din ovn! Maden er "ready to cook", og dermed varm, når du spiser den - ikke når du henter den. Hver uge er der nye retter, som følger årstiderne. Det er også muligt at bestille børneretter, vælg f.eks. mellem et pizza-kit eller burger-kit, hvor børnene selv kan bygge deres måltid. Homemate har hele 10 butikker på gadeplan, bl.a. på Østerbro, Frederiksberg, Islands Brygge og Magasin Kgs. Nytorv.

Husk at I også kan gå på opdagelse hos Wolt og Just Eat.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben