De 5 børnevenlige takeaway-steder i Aarhus

Vi kender det alle. Vi orker ikke madlavningen, tiden er knap, klokken er mange, og vi er trætte. Takeaway er løsningen. Aarhus har flere gode bud, og Børn i byen guider dig til fem af dem lige her!

Foto: Wok this way
8. november 2022
Af Christina Smedegaard Jensen

Wok This Way

Wok this Way ligger tæt på Nørreport og serverer måske byens bedste wok. Du vælger helt selv, hvad der skal i – alt fra ris, forskellige slags nudler, sovs, kød og grøntsager. Sagt kort, er der noget for selv de mest kræsne. Endnu en bonus er, at man kan gøre det så sundt, man ønsker. Derudover er restauranten fyldt med friske råvarer.

Hvor? Nørregade 36, 8000 Aarhus C

Morfars Smørrebrød og Take Away

Hos Morfars Smørrebrød og Take Away får I gammel dansk mad, som bedstemor lavede den, og med al den sovs, I kan forestille jer. Den traditionelle mad er måske ikke lige det, vi normalt forbinder med takeaway, men konceptet har i hvert fald fundet indpas i byen. Med alt fra bøfsandwiches til tarteletter og brændende kærlighed – I kan få det hele. Husk også, de har familiepakker med lidt af hvert.

Hvor? Frederiksbjerg Torv 1, 8000 Aarhus C

Grillen Burgerbar

Grillen Burgerbar er måske ikke enestående for Aarhus, men de saftige burgere fortjener alligevel en plads på listen. For få penge får I store burgere fra et bredt udvalg, valgfri kartoffel og dip. Skal I forkæle jer selv lidt ekstra, så husk også, at de laver milkshakes på Ben & Jerry is – et garanteret hit hos ungerne. Betjeningen er god og hurtig, og maden bliver leveret i varmebokse.

Hvor? Klosterport 2, 8000 Aarhus C

Fyrretyve røvere

De Fyrretyve Røvere er et af Frederiksbjergs små madperler. Her laver de lækre pita i det lille ’gadekøkken’, hvor man ser hele processen. Det er meget populært, og folk står ofte i kø hen ad gaden til de åbner kl. 16. Glem ikke at prøve de friturestegte broccoli – de er muligvis ikke de sundeste, men vi vil næsten garantere, at selv de mest kræsne børn vil kunne lide dem.

Hvor? Frederiks Alle 81, 8000 Aarhus C

Chicho Franko Pizza og Grill

Chicho Franko Pizza og Grill ligger i Åbyhøj og laver muligvis nogle af byens bedste pizzaer. I kan vælge fra over 30 forskellige slags, og I kan endda tilføje og fjerne, som I vil. Derudover er der særskilte børnepizzaer og andre lækre sager, ungerne kan vælge fra. Foruden pizza har de et bred udvalg af forskellig grillmad og burgere.

Hvor? Anker Jensens Vej 13, 8230 Åbyhøj

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben