Banan-ispinde

Når det er sommer, skal der selvfølgelig spises is. Men nogle gange er det også rart med et lidt sundere alternativ. Sørg derfor for, at der er banan-ispinde i din fryser. Banan-ispindene er supernemme at lave, og så smager de virkelig godt!

Foto: Cathrine Brandt
14. december 2022
Af Cathrine Brandt

Hvis du er vild med banansmagen, så brug nogle helt modne bananer. Forkæl dem du holder af med en afkølende banan ispind og brug dem til børnefødselsdage og hygge i haven.

Foto: Cathrine Brandt

Det skal du bruge

  • Bananer (1 banan giver 2 banan-ispinde)
  • Ispinde
  • Mørk chokolade af en rigtig god kvalitet (jeg bruger Valhrona 67%)
  • Drys (kokosmel, frysetørret hindbær, hakkede nødder og mandler)

Sådan gør du

Skræl banen og del den i to. Stik en ispind i banan og kom dem i fryseren i en bøtte eller frysepose. Når bananerne er frosne efter et par timer, så kan du begynde at pynte dem. Tempererer chokoladen. Gør drysset klar, da chokoladen hurtigt størkner, når det kommes på bananen. Dyp bananen i chokoladen og vend den i drysset. Nyd banan ispindene med det samme eller kom dem tilbage i fryseren, så er de lige til at finde frem, når du får lyst til lidt sødt.

Find endnu flere lækre opskrifter på cathrinebrandt.dk

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben