Babyzoneterapi.dk

25% med Klubben

Helle Munk er fuldtids babyzoneterapeut, og har siden den 1. februar 2010 cyklet fra hjem til hjem i Københavns kommune og på Frederiksberg. Hun behandler blidt byens mindste borgere med zoneterapi i deres egne trygge omgivelser.

Har du også en baby, der har mavekneb, forstoppelse, kolik, sover uroligt, problemer med fordøjelsen eller søvnen eller græder meget? Det at kunne gøre en forskel for en hel familie, ved “kun” at behandle familiens baby, er Helles drivkraft. For selv om babyzoneterapi er noget, alle små babyer kan have glæde af, så kommer de fleste henvendelser trods alt fra trætte forældre til en urolig baby.

Workshop: JA TAK til MAVETIPS og NATTESØVN med BABYMASSAGE
Derudover tager Helle Munk også ud og holder workshops i barselsgrupper, hvor hun underviser i babymassage og giver råd og vejledning i den naturlige retning, når det kommer til babymaven og -søvn. Fokus er på baby og de behov, man hver især har i gruppen. Efter worksoppen vil man få tilsendt workshoppens punkter på mail.

Normalprisen for en workshop er kr. 2.000 for en barselsgruppe. Medlemmer af Børn i byen Klubben kan booke en workshop til kr. 1.500. Vil du høre mere, kan du sende en mail til tid@babyzoneterapi.dk eller en SMS til 20 74 49 47.

Klubtilbud

Spar 25% på babymassage workshop i din barselsgruppe

Gælder på besøg i Københavns Kommune og på Frederiksberg

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben