Paintball Arena

Laser Games – også kendt som Laser Tag, laserskydning eller bare laser – er et sjovt og ufarligt skydespil, som er perfekt til børnefødselsdage, skoler, SFO’er og lignende. Her dyster I mod hinanden i to hold på en særlig Laser Games-bane. Banen er 900m2 og har oppustelige værn, som tydeligt markerer spillearealet.

Inden kampen går i gang, får alle deltagere udleveret lasergevær og dragt, hvis dette ønskes. På selve laserudstyret kan I holde øje med, hvor mange liv, magasiner og skud I har tilbage. Hvis du rammer en modstander – eller selv bliver ramt – indikeres dette med lyd og blinkende lys.

Systemet registrerer forskellige skydedata, så I kan sammenligne jeres heltemod og se, hvem der står tilbage som den ultimative vinder, når slaget er overstået.

I kan spille 14 personer på banen ad gangen, og op til 30, hvis I spiller laserturnering. Alle hold får deres egen bane med røgmaskiner og en personlig instruktør, der giver jer en grundig instruktion i laserspillet. Hvis der er plads, kan I også vælge at spille på vores paintballbaner.

Der er ingen aldersbegrænsning i Laser Games, hvilket gør det til et godt alternativ til paintball. Vi anbefaler dog, at børn minimum skal være otte år, da udstyret kan være tungt at bære rundt på.
Lasergames fra 225,- pr. person

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben