Tivoli food hall | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Tivoli food hall

Tivolifoodhall 5 normal620
Tivoli food hall
Vesterbrogade 3
1630 København V
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

I Tivoli Food Hall på hjørnet af Tivoli finder du nøje udvalgte madstader, der hver især bidrager til et mangfoldigt udvalg af spiseoplevelser.

Du kan opleve alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkes svar på grillmad samt mexicanske lækkerier, håndbrygget øl og sunde sager fra Island.

Stader:

BOBBABELLA
Michelin-restauranten Kadeaus første grillbar. BobbaBella, bornholmsk for troldebørn, bliver Michelin-restauranten Kadeaus første grillbar, der byder både store og små velkommen. I deres roterende ovn laver de friskbagte fladbrød med fyld fra både Bornholm og omverdenen, og der er også burgere på menuen.

BRØDFLOV
Danske bagertraditioner i moderne fortolkninger. Hos Brødflov banker hjertet for økologi og surdejsbrød baseret på stenformalet fuldkornmel af nordiske kornsorter.

CHICKS BY CHICKS
Organic rôtisserie hvor alt lavet helt fra bunden
100% økologisk takeaway og restaurant med fokus på bæredygtighed, kvalitet og smag. Omdrejningspunktet er den velsmagende rôtisserie kylling og andre lækre kyllingeretter, velsmagende salater og fantastiske dyppelser.

COCK'S & COWS
Cocktails & Burgers
Alle har deres favorit burger og hos Cock’s & Cows sætter de en ære i at lave burgere til alle slags burger-smagsløg.

GLÓ
Økologisk madkoncept der stammer fra Island
Glò´s mål er at skabe sunde måltider, der smager godt, og som styrker både din krop og dit sind. Med Glò bliver du, hvad du spiser. Du Glòver - af energi og sundhed.

GORMS
Pizza i højeste kvalitet. Gorm's pizza bages efter romersk tradition med en ultratynd bund og en sprød, luftig skorpe på en base af koldhævet surdej. Den toppes med Gorm's egen tomatsovs, plukket mozzarella, charcuteri og salumi fra Italien samt hjemmelavede elementer med nordiske råvarer.

HALLERNES SMØRREBRØD
Det friskeste hjemmelavede håndværkssmørrebrød i København. Vores sortiment varierer over året i henhold til, hvilke grøntsager som er i sæson, hvornår der er friske ”bukser” med torskerogn, og hvad der ellers passer til årstidens vind- og vejr.

KUNG FU STREET FOOD
Asiatisk inspireret køkken. Hurtigt servering og stor smagsoplevelse. Alle menuer kan suppleres med cocktails eller mocktails.

LE PETIT VINBAR
Champagne, vin, øl & mad. Kvalitets drikkevarer samt nøje udvalgte madretter med et internationalt islæt.

LETZ SUSHI
Bæredygtig sushi. Konceptet er kombineret dine-in og takeaway centreret om sushi, men der vil også være retter såsom spyd, salater, tempura, ramen og misosuppe.

RETREAT
Real food fast. RETREAT er kendetegnet ved “REAL FOOD FAST” vi laver ordentlig, sund, velsmagende mad og kaffe på farten leveret hurtigt og effektivt.

RICCOS
Fokus på kaffeoplevelsen. Riccos skaber et pusterum, som er unikt for deres omgivelser, og spejler stamgæsternes personligheder, men som samtidig er bundet sammen af en fælles fornemmelse for ægte, nær stemning.

TAPA DEL TORO
Spansk tapasbar. Godt selskab, frisksmurte spanske pindemadder, kolde øl, vin, perlende cava og sherry serveret ved disken eller til at tage med.

THE BIRD & KISSMEYER
Toasts, øl og gin og tonics. Menuen byder på et velbjærget udvalg af gin & tonics, Kissmeyer Craft Beer brygget af Anders Kissmeyer og et spisekort med gourmettoast, som indeholder moderne fortolkninger af glemte klassikere.

ZÓCALO
Fresh Happy Mex. Zócalo indtager København med deres mexicanske mad, som de kalder fresh happy mex - mexicansk mad lavet fra bunden med omhyggeligt udvalgte råvarer.

Kilde: https://www.tivoli.dk/da/mad+og+drikke/tivoli+food+hall

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt