Bakken | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Bakken

Bakken indgang normal620
Bakken
Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg
Se kort
Alle
0/0 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Foråret er på vej, og det samme er Bakkens åbning af sæsonen 2021.

Bakken åbner op til påskeåbning allerede 26. marts.

Og der er gode nyheder til alle forlystelsesentusiaster, når Bakken igen slår sine røde porte op.. Hele to nye forlystelser vil nemlig være at finde på Dyrehavsbakken. Tidsmaskinen og Græshoppen.

Første af sin slags i Nordeuropa Tidsmaskinen er en såkaldt family-ride, som passer til både børn, unge og voksne. Det er den første af sin slags i Nordeuropa, og forlystelsen blev endda sidste år kåret som bedste nyhed i Europa. ”Det er en meget unik forlystelse. Den er nytænkende indenfor forlystelsesverdenen i både udseende og oplevelse, og der er kun ganske få i hele verden af netop den type forlystelse,” siger administrerende direktør Ole Andersen.

Forlystelsen har fire fangearme, som kører ind mellem hinanden og giver sug i maven. Græshoppen erstatter Racing Efter 48 år kørte forlystelsen Racing også sin sidste omgang på Dyrehavsbakken tilbage i september sidste år. Den bliver i år erstattet af forlystelsen Græshoppen. Græshoppen er en thrill-karrusel med seks gondoler med plads til 24 mennesker ad gangen.

Der er derfor lagt op til noget af en tur, hvis man vover sig op i den forlystelse.

”Græshoppen kommer til at give gæsterne en vild oplevelse. Her kommer man både op og ned og på hovedet. Det er for dem, som virkelig kan klare mosten. Det bliver uden tvivl en af de vildeste forlystelser på Bakken,” siger direktør, Ole Andersen.

Meld dig ind i MitBakken og spar penge!

Et påsketurbånd koster lige nu kun 249 kroner.

Hvis du melder dig ind i medlemsklubben MitBakken (hvilket er gratis og uforpligtende), kan du købe turbåndet til 199 kr. på dagen på Bakken.

Køber du via Bakkens webshop, koster det 249 for ikke-medlemmer, 229 kr. for medlemmer der køber op til 7 dage i forvejen og 199 kr. for medlemmer af MitBakken, der køber minimum 7 dage i forvejen.

Husk! Der er altid gratis entré til Bakken.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt