Bakken åbner 30 april

Bakken 600x400 normal620
Bakken åbner 30 april
Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg
Se kort
Alle
189/0 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Den officielle åbning af Bakken var planlagt til fredag 3. april, men på baggrund af udviklingen af Covid-19 udskyder Bakken nu åbningsdatoen til torsdag 30. april.

Nord for København ligger verdens ældste forlystelsespark - Bakken. Stedet opstod omkring en kilde, hvis udspring blev opdaget helt tilbage i 1583, og siden dengang har Bakken været samlingssted for folk fra nær og fjern. Det er den stadig – familier kører gerne langt for en skovtur i Dyrehaven efterfulgt af en tur på Bakken. Det er gratis at komme ind, men forlystelserne koster – dog er de, på de særlige PjerrotOnsdage – billigere end sædvanligt.

Gennem hele sæsonen er der masser af underholdning for store og små. Oplev koncerter, de kendte figurer fra Ramasjang, Bakkens Pjerrot og meget, meget mere. Det er naturligvis gratis!

Meld dig ind i MitBakken og spar penge!

Et turbånd koster 269 kr. Hvis du melder dig ind i medlemsklubben MitBakken (hvilket er gratis og uforpligtende), kan du købe turbåndet til 249 kr. på dagen på Bakken.

Køber du via Bakkens webshop, koster det 269 for ikke-medlemmer, 249 kr. for medlemmer der køber op til 7 dage i forvejen og 219 kr. for medlemmer af MitBakken, der køber minimum 7 dage i forvejen.

Husk! Der er altid gratis entré til Bakken.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt