Dansk Arkitektur Center

Sk rmbillede 2019 01 25 kl. 09.47.56 normal620
Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K
Se kort
Alle
0/110 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Dansk Arkitektur Center (DAC) er hele Danmarks mødested for arkitektur, design og bykultur.

DAC holder til i BLOX på Københavns havnefront og byder indenfor til udstillinger, workshops og mange flere spændende aktiviteter for både børn og voksne.

Blandt andet kan dit barn blive en del af Dansk Arkitektur Centers fritidshold Arki Kids, hvor vi hver uge mødes og tegner, designer, bygger, og vigtigst af alt - lærer at tro på vores ideer.
Ved indgangen til DAC ligger der en dejlig legeplads. Legepladsen byder velkommen på en bakke med afsatser, rum, net og hoppefelter - og med et hulrum under, hvor der er gynger, sandkasse og legehuse.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Anne

Kendte godt DAC men har aldrig før været i caféen, det var jeg så for nyligt og det er bestemt ikke sidste gang. Fantastisk hyggelig café, med sød betjening. Der var desværre ikke plads, så vi kunne side på glas altanen og nyde vores brunch med udsigt til Knippelsbro, Børsen og Den Sorte Diamant. Så kan varmt anbefale at bestille bord i god tid . Og super hyggeligt med deres LEGO dag, vi endte med at være i DAC hele dagen.

Pia

Et stort prinsesseslot

Jonas

vi prøver at bygge Taj Mahal, det bliver svært!

Anne Bach

Vi skal bygge skyskrabere og Buzz Lightyear med vores søn på 3½. Den lille på 1½ år skal vist bare bryde det hele ned igen!

Maria

Tror vi skal bygge Pingu til vores Mindstemand og noget med skole til den store - som skal i skole i år!!! Eller måske den uhyggelige Bjørn fra Modig....

Anders

Emil og Anna er vilde med alt, hvad der har med fremtiden at gøre. Så mon ikke fantasien får frit løb og vi bygger "København anno 2099" ;-)

Melanie Ann

Kan man bygge en legoklod af LEGO? Det må vi prøve!
DAC har alt til en hyggelige dag med børene. Først brunch med udsigt over vandet. Børn leger og tumler i rummet ved siden af, det er jo et meget smukt parkhus, så det er top Nice indrette. Mor går på udstilling mens far drikker en kop kaffe til og læser avis. Tilsidst leger vi alle sammen igen. Går en tur rundt på havnen og ender på den anden side af havnen og ender med at hoppe i trampolin i 1 time.

pia volder

Hjemme hos os bygger vi biler,skibe og flyvemaskiner pt,så tror at det bliver det vi bygger

Stine

Har en dreng som har en rumskibsarkitekt i maven så mon ikke det var rumskibe han ville kreaere? Og mor og far ville nok hjælpe ad med at bygge vores drømmehus...

Det skal i alt fald opleves

Ineta

skal til Dansk Arkitektur Center ;)

Helle

Spændende sted som skal besøges - er der stadig Lego der?

Camilla

Det var et super hyggeligt arrangement "En levende by - LEGO byggeplads". Ungerne havde en fantastisk eftermiddag, hvor der bare blevet bygget til den store guldmedajle :-)

Camilla

Er der nogen der har været forbi byggeworkshoppen "En levende by - LEGO byggeplads" som kan fortælle lidt om det?

Caroline

@Camilla, foredraget var så hurtigt udsolgt at ja, det bliver vi da nødt til at få på programmet igen !

Camilla

Kommer foredraget "Inspirationsaften til dit fantastiske parforhold" igen på et andet tidspunkt?

Olena

Super dejligt sted for at kommer til foredrag. Hyggelige opgivelser, central placering, ikke mindst moderne indretning som gør mig i helt dejlig humør til sidst

Louise

Jeg holdt fødselsdag på DAC til brunch en lørdag med hele familie (vi var 10 voksne og 9 børn), en super lækker brunch med b.la lækre pandkager, chorizo pølser og frugt samt nogle rigtig gode børnetallerkner.

I lokalet ved siden af kunne børnene lege. Kan klart anbefales, det er et stort hit for både børn og voksen.

Camilla

Hvor er det bare super ærgeligt at foredraget "Genvej til det labre børneværelse" ligger midt i vinterferien :-/

Musse

Gør Jer selv en tjeneste og tag ind og se eksemplerne på Nisselandskaber !! Det er det værd. Læg mærke til at der er en der har taget en af skumnisserne i dem udstilling.

Camilla

Supe fedt foredrag fra Tini Owild - meget inspirerende :-)

Musse

Det var et fantastisk arrangement med Tini Owild. Hvad med endnu et foredrag med hende med kropstyper ?? Hun var varm og humoristisk og skøn. Stor ros.

Musse

Så lykkedes det mig vist lige at erhverve mig en billet til Fie Hørby, da der da jeg var inde og kigge liiiige var én billet tilbage, lucky lucky me ((((:

Musse

Igen et godt arrangement og foredrag. Bliv endelig ved med det !!! (:

Natascha

Åh, ser nu at der desværre er udsolgt til foredraget med Fie Hørby!!! ÆV :-(
Da jeg kiggede for nogle dage siden, var der stadig billetter...
Summa summarum, hvis du modtager nogle afbud Caroline, så overtager jeg hellere end gerne 1-2 billetter ;-)

Natascha

Jeg glæder mig til at opleve de kommende foredrag om Familieliv & Sexliv, samt med familieterapeuten, og er spændt på at stifte bekendtskab med DAC, som lyder til at være nogle lækre fysiske rammer ;-)

Musse

Jeg ville også rigtig gerne til foredraget med Fie Hørby, men kan desværre ikke ;( Glææder mig dog både til Tini O og Familie og sexliv !!!

Caroline

Foredraget med Tini foregår d. 8.12. Det var en fejli med datoen. Vi har skrevet til alle tilmeldte om det, så forhåbentlig er alle med på, at det foregår d. 8.12 !

Musse

Jeg ved ikke hvor jeg ellers skal skrive det, Caroline ?! Men er tilmeldt Tini Owild og der står både den 5.10. og 8. 12. på tilmeldingen ?? Jeg har købt billetter i formodning om at det er den 8.12. ??!!

Camilla

DAC huser altså bare nogle super fede arrangementer, men hvor er det super ærgeligt at Børne sushi kursuset ligger i lige netop den weekend :-/

Sandra

Godt sted at tage større børn med, men svært hus med små børn.

Camilla

Vi var forbi LEGO Workshop: Klodsede Former og det var bare super godt - det kan klart anbefales :-)

Der var vildt mange børn, men de fik det til at fungere fantastisk :-)

Anonym

Jeg har kun ros til dette arrangement! Alt var gennemført og super super godt! Det håber jeg virkelig at de vil gøre igen en anden gang! Ville gerne give det mere end 5 stjerne hvis jeg kunne.

Henriette

det havde ellers været lige noget for min magnus, han elsker elefant huset i zoo, det er desvære lige midt i den søde ferie tid.....

Anonym

Min datter erkommet på holdet, er der andre hvis børn der skal med?

Anonym

Jeg har meldt min datter til og syntes at det lyder super godt!