Sømods bolcher

S1 normal620
Sømods bolcher
Nørregade 36
1165 København K
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos Sømods Bolcher fremstilles bolcherne stadig som for over 100 år siden. Bolcherne forhandles fra de to butikker i Nørregade 24 og Nørregade 36b, hvor man også kan se fabrikationen i den fine gamle fabrik.

Fordi Sømods bruger de oprindelige opskrifter, kan bolcherne tåles af personer med kraftige allergier. Der anvendes kun naturlige smagsstoffer, og næsten udelukkende naturfarve.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Gode bolcher på den gammeldags, hyggelige måde. Og så hele 8 gratis slikkepinde til BiB-medlemmer, hvis man køber for mere end 100 kr - og det gør man SÅ nemt!

maria

mums, hvor smager de godt. Dejligt sted når man har en sød tand

Irene

Lækre bolcher og sjovt at se, hvordan de bliver lavet

Birgitte

Ja de er gode!!

Musse

Hyggeligt besøg for både børn og voksne.

Maria

Jeg sværger oz til Sømods Bolcher, lige så meget for kvalitetsbolcherne som for den rare og hyggelige stemning. Det er fantastisk at vise ungerne hvordan bolcherne bliver fremstillet. Alletiders sted at besøge en lørdag formiddag.

Henriette

en dejlig oplevelse for børn i alle aldre og så er der bare en historie og masser af minder omkring sømods bolcher

Natascha

Sømods bolcher er altid et hit hos de små ;-)

Ida

Dejligt at kunne vise vores børn at ikke alt laves på store fabrikker - det var en spændende oplevelse der også smagte godt :o)

Christina Helle

Man går aldrig galt i byen, hvis man tager sine børn i hånden og tager ind og ser, hvordan "rigtige" bolcher laves. Vær dog opmærksom på, at pladsen nemt bliver lidt trang i fabrikken, og det derfor kan være lidt svært for de små at se.