Marionetteatret i Kongens Have

17jun07 016 normal620
Marionetteatret i Kongens Have
Kronprinsessegade 21
1350 København K
Se kort
2-8 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

En super hyggelig teateroplevelse – endda under åben himmel. Marionetteatret i Kongens Have er virkelig et besøg værd, og i de tre sommermåneder har det lille teater to forskellige opsætninger på repertoiret og to daglige forestillinger. Der er plads til 220 siddende børn og voksne samt et ukendt antal stående tilskuere, og forestillingerne bliver gennemført uanset vejret – så længe der er publikum på. Det er oplagt at kombinere teateroplevelsen med en picnic i haven, et iskøb fra den nærliggende café eller en tur på legepladsen.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Rima

Hov. Det fandt jeg så ud af under billedet #ammehjerne

Rima

Hej mødre :)
Hva tid spiller teatret?

Anne-Marie

Jeg var i dag d. 12.07.15 inde og se marionet teatret med mine børnebørn. En tradition jeg har forsøgt at holde i flere år. En kringlet historie, som der blevspillet i dag, var det under al kritik. Det handlede om 2 bagere, der konkurrerede mod hinanden. Til slut kom der et dejmonster. Mit barnebarn på 2 1/2 år sad på skødet af mig. Han ville bare væk. Mit andet barnebarn på 4 1/2 år, sad på skødet hos farfar. Hun kunne slet ikke klare at se det. Da det var færdigt, erklærede hun, at hun aldrig ville herind mere. Desuden mødte jeg en kollega, der havde sin søn på 3 1/2 år med, som også synes det var for uhyggeligt.
Måske I skal tænke over, at det er ret små børn, der ser det. Det er rigtig ærgerligt, når vi nu gerne vil vise vores børnebørn lidt god kultur. I får ingen stjerner herfra.
De andre år, vi har set det, har det også været lidt uhyggeligt. Dog ikke så slemt, som i år.

Mette

SÅ hyggeligt - og gratis!

Vinnie

Rigtig godt

Charlotte

Når marionetteateret i Kongens Have slår dørene op, er det sommer - også selvom vejret indikerer noget andet. Det først af årets 2 stykker (Helten i køleskabet) giver stof til eftertanke for større børn og voksne, mens de små syntes det er sjovt.

Sandra

En dejlig gratis oplevelse til børnene. Også en god aktivitet med bedsteforældre.

Carina

Det er alle tiders med denne gratis teateroplevelse. Og så gør det jo heller ikke noget, at man befinder sig i en af landets flotteste parker. Efter forestillingen, som vakte stor begejstring hos min 4-årige datter, slog vi et et smut forbi legepladsen i Kgs. Have, hvor der bl.a. kan leges med vand - men husk solhat og -creme og drikkevand, for der er ikke meget skygge på en varm og solrig sommerdag.

Kirsten

Fantastisk koncept! min dreng på 2år har været så begejstret for det og vi snakker stadig om dukkerne og historien ind imellem :D

Karen Deibjerg

Der er ikke noget hyggeligere end at tage ind i Kongens Have og lade en lille unge løbe rundt og pludselig ser det lille dukketeater. Det har en tiltrækningskraft - der er noget eventyrligt over det lille hus - og så er det helt specielt, at det ligger så tæt på et rigtigt princesseslot!
Det er meget anbefalelsesværdigt - især i godt vejr:-)

Stine Zenia

Vi var inde og se "Det fortabte får" og det var virkelig et hit. En rigtig god historie der fangede børnene, det er helt sikkert ikke sidste gang vi tager derind :)

Lotte

Fantastisk at København byder på sådan en fin og gratis oplevelse. Og hvis man kommer lidt for sent til forestillingen kl. 14, kan man jo få starten med fra den kl. 15 ;)

Aina

Det hitter altid.

Natascha

Virkelig en oplevelse, som ingen bør snyde sig selv eller ungerne for...

Dorte

Det er noget af det bedste København har at byde på - og så er det gratis!

Jeg kommer der med mine unger et par gange hver sommer, så vi kan se begge forestillinger (de skifter jo forestilling midt på sæsonen)....

Tag derind - det er en rigtig hyggeligt oplevelse...

Camilla

Jeg så forleden de "øvede" sig og min datter på 1 år var meget betaget af de små dukker, så jeg tror vi kommer en del i Kongens Have denne sommer;-)