Amager Fælled

Amagerfælledkfugl normal620
Amager Fælled
Ørestads Boulevard
2300 København S
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

Fælleden er et skønt naturområde, hvor man kan gå ture, cykle, nyde freden og udsigten – eller tage familien med på den helt store picnic. Grill og bålpladser er til fri afbenyttelse. Det fredede område har enge og moser og er levested for sjældne arter af krybdyr, planter, insekter og fugle. Om sommeren kan man nogle steder på Fælleden være heldig at støde ind i en flok græssende køer. Man kommer nemmest derud med metroen – der er fri adgang en spytklat fra Sundby Station.

Om vinteren er her fine kælkebakker.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Malene

Elsker Amager fælleden og natur skolen

Rosanna

Afsted på bærjagt med os! Håber at vi finder noget... Jeg ved at man kan leje div. cykler på naturskolen, så i dag vil vi prøve en ladcykel :)

Caroline

Nu blomstrer hylden på Fælleden !

Gülcan

et så skønt naturområde med familien, vil kun anbefale stedet, det skal prøves, så dejligt og så afslappende naturområde:-)

maria

rigtig hyggeligt til en picknik med familien

Camilla

Et rigtig godt område, hvis man har lyst til en cykeltur ud i det blå. Det tager ganske kort tid at komme fra indre bys larm og trafik, til at få en følelse af at cykle på små stier på landet.

Mette

Brug Amager Fælled til hyggelige gåture og nyd det rige plante og dyreliv.
Amager Fælled kan bestemt også anbefales til børnefødselsdagen. Tag over på flyvepladsen (modelfly) og medbring madkurv, tæpper, udstyr til rundbold samt et lille telt/bObles hule hvor børnene kan holde en pause i skyggen. I kan også indsamle planter/blomster til jeres eget herbarium - et fint lille minde fra en hyggelig dag i naturen.

Lisa Svane Parsberg

Elsker at gå tur på Fælleden med barnevognen. Og Storm er helt pjattet med rideskolens heste, som man kan være heldig at møde, når vejret er godt.

lorraine

Amager fælled bliver brugt mere og mere af børnefamilier, det mærker man de sol beskinede dage hvor alle skal ud at gå eller cykle. Også når det er rigtig varmt kan man finde mange steder med eller uden skygge til at holde picnic eller andet.
Men vidste du, hvis du har et barn der er tidligt oppe, at i morgengryen er der store sansynlighed for at se vilde dyr! dådyr, hare, fæsaner og andre fugle. En enkelt gang har vi enda set en rev! Og stedet er mere besværlig at bevæge sig i om vinteren, men lige så fedt.
Det er en glæde at bo ved siden af, men klart også et sted der er hver at rejse til.

Anne

Jeg er vild med at komme på fælleden - med og uden barn. Da min datter var mindre, gik jeg lange ture med barnevognen derude, og nu går hun selv og kigger på heste, græs, træer og blomster.
Et helt fantastisk naturområde, som kun kan anbefales!

Elisa

Fantastisk sted, bestemt et besøg hver...Vi er der mange gange i løbet af året.

Christina

Fælleden er til store armbevægelser. De små kan spurte afsted og de lidt større kan kravle i de gode klatretræer der er rundt omkring. Om lidt er brombærrene helt parate til syltetøj og tærter!

Caroline

Så er der modne brombær på Fælleden!

Caroline

aaah hylden blomstrer! det er tid til at tage på hyldeblomstjagt og lave saft

Pia

Fedt og dejligt naturområde - om lørdagen kan man også se rollespillere i fuld aktion og udklædning. Masser af mulighed for at lege i naturen. Der går "løse" køer rundt i området, så er man heldig kan man hilse på en ko og klappe hestene ved rideskolen. Om sommeren er der tonsvis af brombær til fri fortærring. Der(ved siden af rideskolen) ligger også en legeplads som er en del af en institution hvor man frit kan lege i weekenderne.

Betina

Vi bor ved Islandsbrygge metro station...Og ved den indgang er der en rideskole...og dermed heste ;-)
Anna elsker at stå og kigge på hestene...(man må ikke fodre dem - for så ved rideskolen ikke hvor meget de har indtaget) ;-)

Om vinteren er fælleden et dejligt sted at kælke på...Der bliver ALDRIG saltet ;-)

Karina

Fælleden er et dejligt sted at få frisk luft og plukke bær og blomster, når årstiden er til det... Og hvis man kan lide at se på flyvemaskiner er der rig lejlighed til det, hvis man tager længere ud (Kongelunden), hvor der lettes og landes i en uendelighed :-)

Dorte

jeg kommer her ofte sammen med mine egne børn.. om sommeren lave vi "skovtur" og om vinteren finder vi ting i naturen, som vi kan bruge til juledikrationen :-)

Caroline

Vi plukkede posevis af hyldeblomster på Fælleden i dag. Der er masser af hyld og man kan sagtens finde buske med blomster, der hænger i børnehøjde. Husk en saks og nogle poser - og så er det praktisk at have gummistøvler og lange bukser på!

Ingrid

Jeg har været på picnic i den del af Fælleden der hedder Kongelunden. Vi havde 2 børn med og grillede pølser og gik på opdagelse - det var ret skønt!
Man kan også overnatte derude - enten i eget telt eller i de primitive overnatningspladser, som der findes rundt omkring.
Naturen er smuk og virkelig uberørt - og man kan tage metroen lige til døren (Vestamager station).
Fælleden kan varmt anbefales som udflugtsmål :-)
Se kort her: http://www.skovognatur.dk/NR/rdonlyres/7ABB86D8-5191-4DF4-956E-E5F30C3E9713/0/65_Vestamager_kort_ny.pdf