Christiania

 1 normal620
Christiania
Bådsmandsstræde 43
1407 København K
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Christiania er på en og samme tid et super charmerende, hyggeligt, afslappet, rodet og kaotisk sted. En lille by i byen med masser af tilbud til børnefamilier. Her er rolige grønne områder langs Christianshavns volde, hvor der er hesteridebane, træer og fantasifulde huse. Der er gode, økologiske spisesteder med rimelige priser, og ved hovedindgangen er der en legeplads til de små, en boldbane og den indendørs skaterrampe, ALIS in Wonderland, som er åben og gratis for alle.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Vi bliver så tit opfordret til at vise tolerance - og dog kender de fleste kun Christiania for Pusher Street og kedelige/voldelige episoder fra nyhederne. Det er synd, for Christiania har langt mere at byde på: Gode spisesteder, sjove huse, natur og nærvær! Julemarkedet er absolut et besøg værd og er du til vegetarmad, så fås det næppe bedre end på "Morgenstedet"

Michelle

<3 byen i byen, på den meget anderledes men gode måde:)

Caroline

Tillykke med 40-års fødselsdagen Christiania !

Camilla

Et godt sted til en hyggelig eftermiddag, når vejret er godt. En sjov og meget anderledes oplevelse at gå gennem porten og ind på Christiania.

Lucia

skønt sted at gå tur med de kære små :0)

Henriette

skønt sted med så mange variationer

Naja

Ey dejligt sted at gå en tur med klapvognen på alle årstider - og så kan man få god mad til rimelige priser.

Natascha

Jeg må tilslutte mig begejstringen for Christiania - det er virkeligt et fantastsik sted med en meget speciel stemning man ikke finder andre steder - mange gode tilbud, hvad enten man kommer der som børnefamilie, par, musikinteresseret eller whatever...

Lotte

Den bedste oase i byen :)

Betina

Tror jeg vil tage mig sammen i år og komme til Christianias julemarked...Jeg har hørt så meget godt om det :-)

Caroline

Jeg har tabt mit hjerte til Christiania og glæææder mig til alle de fine arrangementer de har på programmet for børnefamilier denne jul.

laila

Et skønt sted at tage på tur til, meget farverig.. Morgenstedet er et dejligt sted at spise en vegetarisk økologisk frokost.

christine

Christiania er og bliver det mest mangfoldige og fantasifulde sted i byen - og hvad er bedre for vores børn end at det??!!

Caroline

Vi var 3 børnefamilier på staden hele lørdag eftermiddag og det var skøøøønt. Stemningen er så afslappet og rammerne frie, og det smitter af på børnene - de løb kåde rundt hele dagen. Vi startede på legepladsen ved hovedindgangen - den er lille men hyggelig. Bagefter fik vi kaffe på Månefiskeren - deres cappucino er cremet og stærk! Vi fik frokost på Morgenstedet - en vegetarrestaurant med virkelig lækker mad, gode priser og super hyggelig stemning. Til slut var vi på endnu en legeplads der ligger lige ved Morgenstedet. Denne "tour de Christiania" kan varmt anbefales!!