Idræts- og Kulturhuset Prismen

Prismen normal620
Idræts- og Kulturhuset Prismen
Holmbladsgade 71
2300 København S
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Prismen er Københavns Kommunes arkitektoniske perle med plads til både idrætslige og kulturelle udfoldelser. Huset er placeret på Amager på Holmbladsgade og grænser op til Prags Boulevard, hvor det lyser op i kraft af sin arkitektur.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Jannie

Kan varmt anbefale Babytummel i Prismen.
Tirsdag, torsdag eller fredag
Suverænt kvalitetstid med sit barn, hvor der kommer lidt sved på panden og hvor der bliver danset og tumlet til god musik.
Gik om torsdagen hos Dorte, som er helt suverænt.
Fantastisk er det med FLEXTID - Du tilmelder dig ét hold, men vælger frit fra uge til uge, hvilket hold på dagen, der passer bedst.
Se mere her
http://kulturogfritid.kk.dk/prismen/babytummel

Jannie

--------Far og barn-----------
Selvorganiseret leg for far og barn op til 4 år.
Alle lørdage kl. 9-10.30
Her kan fædre have en stund i selskab med deres børn, som sætter dagsordnen. Far og Barn er en selvorganiseret legetime, hvor man i fællesskab sætter sjove og udfordrende lege igang. Prismens rekvisitter og klatrevæg står til fri afbenyttelse.
Instruktør: Ingen. Fædrene står for igangsættelse af lege.
Entré: 40 kr.
Tilmelding ikke nødvendigt.

Iben

Har gået på to af Prismens Babytummel-hold for børn i alderen 5-12 måneder. De er helt fantastiske! Der er hold både tirsdage, torsdage og fredage med undervisere, der er enten fysioterapeuter eller afspændingspædagoger. Man tilmelder sig for to måneder ad gangen, og det koster ca. 400 kr. Man kan flekse mellem de hold, der ligger samme dag, som det hold, man er tilmeldt - så det er supersmart, at man ikke behøver at være klar til bestemt tid hver gang.

Stine Zenia

Vi har været til åben hal arrangement i Prismen, hvor der er fri afbenyttelse af alle redskaber og en hoppepude. Det er god underholdning for børnene og mor og far kan også få lidt sved på panden :) Der er gratis saftevand og gulerødder og det koster 35 kr, og så kan man være der så længe man har lyst.

Lone

En varm anbefaling til Prismens tumlastikhold for babyer på 6-18 måneder. Det foregår hver torsdag og man kan tilmelde sig via Prismens hjemmeside. Det er engagerede fysioterapeuter, der underviser og giver gode råd om stimulering af babyernes motorik. Det er sjovt og fysisk udfordrende for både store og små og kan varmt anbefales

Iben

Min mand og datter går også til 'Far og Barn' om lørdagen i Prismen og hygger sig vældigt. Der er blandt andet en meget populær hoppeborg. Man skal dog være opmærksom på, at der ikke er nogen instruktør - det er bare fri leg - hvilket ifølge min mand passer mændene rigtig godt.

Karina

Min mand og vores datter har nogle gange været til "Far og barn" - forbudt for mødre! Det er lørdag kl 9:00-10:00 for fædre med børn på 0-4 år og koster 35 kr pr gang.

Jeg er dog ikke helt sikker på, om det er fast hver lørdag eller om det er i perioder...