Field's

Fields  20faerdig  203 normal620
Field's
Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Field's tilbyder et unikt shoppingmiljø med mere end 140 butikker, samt en hel etage til alt det sjove - caféer, restauranter, børneland og underholdning. Kort sagt - et shoppingcenter i International klasse, med et strejf af Skandinavisk stil og atmosfære. Field's tilbyder mere af det hele.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Iben

mange butikker på et sted - herligt!

Naja

Et praktisk sted at have børn med - f.eks. På juleshopping - fordi der er butikker til hele familien og de små kan sove i klapvogene mens man drikker juice hos joes. Måske ikke ligefrem hyggelig, men det er shoppingcentre jo sjældent.

Musse

Vi har lige været på julegaveshopping idag og på trods af mange mennesker er der stadig til at holde ud at være. Der er Iøvrigt underholdning ved Skæg og Overskæg.

Anne-Mette

Jeg synes især at 2. sal er et dejligt sted med børn. Masser af spisesteder og pusle/amme muligheder. Dejligt med Bilka og en masse shoppemuligheder.
Er dog meget træt over elevator forholdende. Det tager en evighed at komme op og ned fordi folk uden barnevogn eller indkøbsvogn skal bruge elevatorende i stedet for at benytte rulletrapperne.

Pia

Der er gode faciliteter til at pusle og lave flasker til baby - dog et ret kedeligt rum. Masser af cafeer med børnestole på øverste etage.

Pernille

Jeg synes Field´s er et fint sted at komme med både små og store børn. Der er mange forretninger der henvender sig til behov som små og store kan have. Der er fine pusle og mad forhold til forældre med små børn.

Camilla

har kun været i fields 1 gang, men var super glad for pusle/ammerummet.. eneste ulempe er alle de uenelige elevator ture fordi det skønne rum kun findes helt oppe i toppen.. Så har den lille lavet i bleen ofte, som en nyfødt jo gør, så må man indse at man tager elevatoren mere end man går i butikker.. Det kunne være rart med en eller to mere på nogle af de andre etager..

Tilde

Har været der en hel del her i min barsel, super hyggelig shopping og en go frokost på en af cafeerne. og slutter man af med varm chokolade og en kage i bageriet inden vi går hjem

Karina

Selvom jeg ikke er specielt vild med indkøbscentre, må jeg indrømme, at jeg jævnligt kommer i Fields... Jeg er enig i, at der er et rigtig bredt udvalg af butikker, derfor er det dejlig nemt - også med børn!

Natascha

Mit absolut foretrukne indkøbscenter trods beliggenheden :-)
Alt samlet på et sted - kæmpe udvalg indenfor nærmest alt. Super børnevenligt. Nordens største indkøbscenter mener jeg faktisk at det er :-)