Frederiksberg Centret | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Frederiksberg Centret

Sk rmbillede 2017 04 19 kl. 12.50.55 normal620
Frederiksberg Centret
Falkoner Allé 21
2000 Frederiksberg
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Frederiksberg Centret er et indkøbscenter med masser af skønne butikker, spisesteder og gode områder for børn og familier. FRB.C er generelt kendt og elsket for at være et børnevenligt center, men samtidig et meget overskueligt, rolig, lyst og venligt center.

MAD OG DRIKKE
Alle restauranter er ammevenlige og byder alle ammende velkommen. 42Raw og Palæo på plan 3 har de fineste barnestole, og så er der skønt lys og luft samt masser af plads til at parkere barnevognen. Menuerne på de to cafeer er spækket med lækker frugt og grønt.
Hos Sv. Michelsen på plan 2 kan man købe soft ice, og hos Hotel Chocolat på plan 1 finder man det hyggeligste og fineste børnechokolade til årets højtider som påske, halloween og jul.

BABYLOUNGE OG PUSLEPLADS
Få meter fra restaurantområdet på plan 3 ligger babyloungen. Her kan man også sidde og amme i ro og fred, hvis man foretrækker det, mens man ved panoramavinduet kan nyde udsigten over Solbjerg Plads. Der er masser af pusleplads samt mikroovn, hvis man har behov for at varme en flaske. Der er også puslepladser på plan 1.

SHOPPING
Shop børnetøj fra luksusbrands i Tinderbox og Bahne på plan 3, samt lækkert børnetøj (også masser af økologisk børnetøj) til budgetvenlige priser fra H&M, Name It og Føtex.
BOGhandleren på plan 2 og Neye på plan 1 gør alle børn skoleklar med smarte skoletasker og alt nødvendigt accessories til skoletasken.

ÅBNINGSTIDER:
Mandag-fredag: 10-19 (Føtex 8-21)
Lørdag-søndag: 10-17 (Føtex 8-21)

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt