Filips Kirke

Filips normal620
Filips Kirke
Kastrupvej 57
2300 København S
Se kort
0-2 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Legestue hver torsdag kl 9-12 for børn mellem 0-3 år. Stort rum ved siden af kirken med meget forskelligt legetøj til de små. Alle er velkommen også børnepassere/dagplejere :-)

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Heidi

Har været der et par gange og har ædt blandet følelse det er meget hyggeligt men ikke altid der er nogen når man kommer!! Men hyggeligt sted og da jeg bor tæt på tager jeg der i er igen!

Marianne

Der er nu 10-12 højstole, og legetøjet er næsten flyttet ind i lokalet.

Dorte

Bemærk.. legestuen er nu flyttet til om torsdagen kl. 9-12 !! :0)

Marianne

Dejligt stort og lyst rum, mulighed for at slå bord op til spisningen, massere af alm. stole og 3 højstole. Meget legetøj og mere på vej. 2 puslepuder. Vogne skal holde udenfor, men rummet ligger også kun 3 m fra døren. Toilet 5-7m fra lokalet. Legetøjet bliver opbevaret i egen skab/rum i kælderen, kun 8 m fra lokalet. Ved fælles hjælp til at hente legetøjet og få det ryddet op igen, står vi selv for at legestuen fungerer... :-)

Karen

I et stort lokale tilhørende Filipskirken er der legestue for 0-3 årige hver onsdag kl. 9-12. Man finder selv legetøjet frem fra kælderen (masser af ting at vælge imellem og man sørger selv for oprydning) og benytter frit lokalet, hvor der er god plads til at tumle, synge og hygge. Der kan spises medbragt mad (picnic på gulvet) og der er glimrende puslefaciliteter.
Virkelig et skønt sted ikke langt fra Lergravsparken Metro.
Pastor Astrup (koordinator for legestuen) er yderst imødekommende, hjælpsom og åben overfor arrangementer på forældres, dagplejeres og børnepasseres initiativ.

Dorte

Der er nu 2 højstole ;-)

Dorte

hyggelig lege stue med god plads. man skal selv finde legetøjet frem fra kælderen, men alle plejer at være søde til at hjælpe.. der er pusle plads og man må spise madpakkerne i legestuen.. der er dog ikke højstole, men man kan nemt bruge et evt medbragt handysitt. Meget sødt personale :-9