Det Kongelige Teater

Kglteater normal620
Det Kongelige Teater
Kongens Nytorv
1017 København K
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Det Kongelige Teater har flere børneforestillinger især inden for skuespil og ballet. Unge under 25 år - dvs. børn - får billetterne til halvpris. Se mere på deres hjemmeside.

Adgang fra Kongens Nytorv kan ske via kørestolsrampe på venstre side af indgangsdørene. Både den ydre og den indre indgangsdør helt til venstre, åbnes automatisk ved tryk på knap.

Forsalen åbnes en time før forestillingsstart.

Kilde: http://www.kglteater.dk/

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

m

bamse bamletten ... Fantastisk for en knap 4 årig som slugte det hele

Helle

Bamse ballet var rigtig god og flot og vores datter elskede det

Henriette

var inde og se nøddeknækkeren sammen med hele familien. Det var en storslået oplevelse for alle børn i alderen 7-17 år, mindre børn kn sikkert også holdes fanget i denne smukke forestilling

Caroline

Nu danser Bamse igen Ballet på Det Kongelige Teater! Gensynet med Bamse i lyserødt bamse-skørt var stort hos både Viggo og Flora. Store, klodsede Bamse på scenen blandt yndige sylfider er et ømt syn, der giver smil på læben hos både voksne og børn. En fantastisk opsætning der formår at flette de kendte figurer Bamse, Kylling og Ælling ind i det smukke balletunivers. Bamse kan opleves på Den Gamle Scene hele efterårsferien.

Sandra

Jeg har lige været inde og se Bamse balletter med min datter på 5 år. Det var en fantastisk oplevelse, som varmt kan anbefales. Clara var helt opslugt - det var fantastisk at se Bamse i virkeligheden og balletpigerne var helt fortryllende. Forestillingen varer 57 min og Clara syntes at tiden fløj afsted. Hun ville have mere, da det var slut. I løbet af forestillingen introduceres bl.a. Svanesøen - behøver jeg at sige, at svaneprinsessen var et hit? Vi kommer igen næste gang - og måske skulle vi kaste os ud i Nøddeknækkeren til jul?

Birgitte

Ej det må jeg da bare prøve med min pige!! Det lyder som den rene succes!!

Caroline

Nøddeknækkeren har i lang tid været den faste familieforestilling på Det Kongelige Teater op til jul. Men i år er den udskiftet med en helt ny opsætning af Tornerose. Da den står på prinsessekjoler, glimmer og stor kærlighed for eventyr med prinsesser og prinser herhjemme, var der ingen tvivl om, at vi skulle se forestillingen. Og det var en helt fantastisk oplevelse for Flora på 5 år. Hun var klart den yngste blandt publikum, og jeg må indrømme, at jeg var overrasket over hvor fantastisk hun var til at fange symbolikken og følelserne, der var på spil. Jeg fik små hviskende kommentarer som "se han er forelsket" og "han er lykkelig" i mit øre til de fortryllende dansescener. Og da forestilingen var slut, var hendes første kommentar "Jeg vil se Tornerose igen". De smukke kostumer, det helt fortryllende og overdådige univers talte lige til hendes sanser. Med eller uden børn er det en stor oplevelse at se Tornerose. Men har man et barn med hang til eventyr, romantik og glitrende skønhed - så kan Tornerose varmt anbefales.

Caroline

Mere overdådigt, storslået og juleidyllisk bliver det ikke. Med datteren på den Gamle scene til forestillingen 'Nøddeknækkeren'. Klassikeren over dem alle der trækker bedsteforædre, forældre og børn i alle aldre - som alle tryllebindes af det fantastiske eventyr der skaber magi i luften med drama og eventyrlig scenografi. 5 stjerner fra både mor og datter. God fornøjelse.

susanne

Jeg havde mit barnebarn med til Ballet for 1. gang. Hun var helt opslugt at forestillingen som var så flot sat op. Det er ikke sidste gang vi er her.

Mormor

Caroline

Sådan Bamse, du har gjort det igen. Jeg havde Flora med til repremieren på Bamseballet idag og det var mindst en lige så stor oplevelse som sidste år. Scenografien er smukt gennemført og Bamse, Ælling og Kylling bliver kun mere charmerende af at stå omringet af smukke ballerianer og balletdrenge på den gamle scene.

majbritt

JUHUU - jeg blev den heldige vinder af de to billetter til Bamses ballet-forestilling på det Kongelige. Har læst mange gode anmeldelser og ser frem til en god oplevelse med min datter, Liva, på 4 år. Hun glæder sig!

Heidi

Det vare bare det største min lille pytgris kunne opleve, og selv en uge efter snakker hun stadig om hvordan Bamse og alle ballet børnene dansede. På trods af at Nicoline først fylder 2 år om kort tid, og aldersgrænsen var 4 år, så var det fantastisk. Hun oplevede helt tydeligt noget meget stort i hendes verden, og jeg fik den oplevelse af at se ens barn stråle og danse og være fuldstændig opslugt af forestillingen. Første men bestemt ikke sidste gang vi tager i det Kgl. teater eller lign. Eneste erfaring jeg gjorde mig, var at næste gang skal vi ikke sidde oppe under taget (galleriet) men betale lidt ekstra for billetterne, så hende den lille kunne stå og danse med. Håber at de sætter forestillingen op igen eller noget lignende.

Betina

Nøj hvor ville jeg ønske Anna havde været lidt ældre....

Caroline

Sådan bamse! Det her er en af de bedste oplevelser jeg har haft sammen med Flora. Hun var fuldstændigt opslugt af forestilingen og råbte mange råb til Bamse fra balkonen på 1. sal. Scenografi og kulisser var meget gennemførte og som voksen var det en rigtig flot oplevelse - og rørende at se så mange børn helt væk i bamses balletunivers. Forestillingen er på plakaten igen til marts - skynd dig at bestil en billet!