Forvandlingskuglen

Picture 4 normal620
Forvandlingskuglen
Skånegade 7
2300 København S
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Barbapapaer, babushkadukker, biler, bamser og både. Legetøjet i Forvandlingskuglen er nøje udvalgt med fokus på nøgleord som nostalgi og harmoni. Nostalgien findes især i retrobilserien og de fine blikting, som er lavet efter gamle dages principper og designs. Forretningen har også masser af moderne trælegetøj til både helt små og lidt større.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Chris

Legetøj af kvalitet du ikke finder i br og toys r us. Et hav af spændende dimser og dutter i alverdens farver som man ikke lige manglede men man ender med at blive forelsket i.
Kræs for den lidt retro type.

Mette

Masser af sjove og skønne ting. En masse der kunne være sjovt og hipt at eje, men som er absolut unødvendigt ;o). Den er hyggelig at gå rundt og kigge i, en atmosfære man ikke finder ret mange andre steder - En fryd for øjet!

Jannie

Man kan altid finde en god gave her både til hjemme og til børnene.

Britt Maria

Absolut byens bedste butik til mor og barn. Fyldt op med ting man slet ikke kan undværre. Står man og mangler den perfekte gave, så findes den her..
Fantastisk afdeling med legetøj, lige fra det supper hippe, til det allermest retro.. Skøn biks..

Louise

Skøn butik med både lækre ting til mor og barn. Afdelingen med legetøj er god, gode kvalitetsvarer. Den er bestemt et besøg værd, og man kan ALTID finde nips, man pludselig ikke kan leve uden :-)

Pia

Den kunne jeg godt tænke mig at besøge, heldigvis arbejder de på at åbne en webbutik :-)

Astrid

Forvandlingskuglen er en skøn butik med masser af fine og sjove ting og sager og jeg kan altid finde en værtindegave. Op til jul kunne man købe rigtig fint alternativt julepynt og sidste år købte jeg en pakke fake overskæg som mandelgave - et kæmpe hit!

Karina

Åh, min yndlingsbutik!! Jeg kommer sjældent ud igen uden et eller andet uundværligt... Tøj, dimser, smykker, kurve - og ikke mindst er det bare det bedste sted at finde gaver. For børn er det også et herligt sted og min datter har op til flere gange tømt sparebøssen derinde.

Camilla

Navnet forvandlingskuglen lever helt op til den oplevelse man får når man træder ind i denne skønne butik. Butikken ligger liger over for Gavin ud til holmbladsgade. ( 1 min fra amagerbro metro) Butikken bugner af farver og er efter min mening et mix mellem østen inspireret ting/ legetøj og lækre design til hele huset/ lejlligheden. Absolut et besøg værd.