Gavin

Picture 2 normal620
Gavin
Holmbladsgade 4
2300 København S
Se kort
0-8 år
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Velkommen til Gavin Børnetøj.
Et univers af fine sager for de mindste 0- 6 år, eget design og særlig udvalgte brands med fokus på kvalitet, økologi og bæredygtighed. Gavin er en børnetøjsbutik på Amager uden webshop - vi er vilde med den personlige betjening.

Vi glæder os til at se dig!

♡ Hilsen Gavin & co.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Sød lille butik med masser af fint børnetøj både fra eget design og de mest populære mærker.

Jannie

Super fine varer, både det de selv laver og de mærker de fører. Dejlig inspirerende butik og serviceminded personale

Dorte

Superfin og inspirerende butik. Man skal virkelig passe godt på dankortet derude, der er alt for mange fine varer der frister.

Og altid smilende betjening - især fra Helle.

Chris

Elsker den butik.. Eneste minus er at den er lidt for lille, det skønne tøj i den butik burde der nemlig være endnu mere af på Amager.. Vild med de farverige vinduer, kommer næsten altid lige til at falde i staver over noget lækkert der hænger der, og når man kommer ind er det jo en himmelsk farvebombe af tøj der hænger på de fineste knager i butikken.. De hjemmesyede kjoler er så fine og holder godt i vask.. Kan også anbefale deres vinterhuer.. sidst men ikke mindst så er personalet altid smilende og imødkommende, hvilket efterhånden er en sjældenhed idag.. så 5 stjerner fra mig..

helle

Vi starter udsalg den 10. januar kl. 10.00 med 40% på tøj, sko og udvalgt legetøj og tilbehør. Vi glæder os til at se jer!

Camilla

Jeg købte på et tidspunkt et par Gavin bukser uden rigtig at kende mærket. De har bare overrasket positivt - de er bare super fede stadigvæk selv efter mange vask :-)

Jeg har lige været forbi deres hjemmeside og kan se at deres udsalg starter i morgen kl. 11,00.

kindbynature

Rigtig sødt børnetøj i spraglede farver og lækre mønstre. Foruden tøj kan man også købe bøger, legetøj, suttekæder, puder, hagesmække og meget mere. Helt sikkert et besøg værd. Der er lukket mellem jul og nytår!

Anonym

Vil også gerne lige anbefale deres udsalg...

Britt Maria

Absolut en af de bedste baby/børnetøjs butikker på Amager. Altid fin service, og lækre vare. Gavins eget mærke er fantastisk, og er super i kvalitet. Kan varmt anbefales.

Karina

Sød butik med indbydende vinduer og lækkert tøj. Lidt varmere atmosfære i butikken og mere plads havde givet et par ekstra stjerner... :-)

Betina

Fin lille butik - dog en smule rodet ;-)

Anonym

Super fin lille butik!