Babysam Valby

Picture 1 normal620
Babysam Valby
Roskildevej 181
2500 Valby
Se kort
0-8 år
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Babysam er en af de største butikskæder med babyudstyr til børn. Babysam forhandler et meget stort udvalg af alt hvad du skal bruge af udstyr, når du får en baby.
NB! Der er åbent den første søndag i måneden fra kl. 10-16.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Har købt alt udstyr til begge mine drenge i denne butik. Man skal have en god portion tålmodighed, da der altid er mange mennesker derinde. (Undlad lørdage, der er simpelthen for kaotisk). Når man har stået i kø og fået sig en sælger, har vi kun oplevet masser af god vejledning og god tid.

Mette

Jeg har desværre flere negative end positive oplevelser med BabySAM (i Valby). Har desværre flere gange oplevet, at søde og serviceorienterede medarbejdere har ydet en god indsats, bare for at se det hele spoleret af arrogante og ubehøvlede chefer/beslutningstagere.

Som grafiker/marketinger med eksamen i merkantil jura ser jeg desværre også deres markedsføring gå lige til kanten af lovgivningen. Går absolut kun i BabySAM hvis jeg ikke har andre muligheder.

Fru

50% på alt tøj og sko.
Jeg er lige kommet hjem med en stor pose katvig tøj, dejligt ovenpå det skuffende lagersalg. Jeg købte bl.a. den nye fleece jakke til 184 kr.

Fru

Jeg havde fundet en sko til min dreng og gav skoen til ekspedienten som fandt skotøjsæsken med den matchende sko til mig. Glad betalte jeg, men da jeg kom hjem og åbnede æsken lå der en helt anden sko model i æsken. Tilbage til butikken og bytte, spild af tid. Jeg har herefter altid kontrolleret at model, størrelse og højre / venstre sko er i æsken før jeg betaler. (Har desværre en dreng som er helt umulig at få til at prøve sko i en butik)

Naja

De har et stort udvalg, men undgå så vidt muligt at komme om lørdagen og de søndage de har åbent - især hvis man har brug for betjening - for de dage er butikken stoppet med mennesker og køerne er meeeeeget lange

Camilla

Skal man lige til at have barn, så er Babysam bestemt et besøg værd specielt her under deres udsalg - men lad for guds skyld vær med at tage forbi om lørdag formiddag :o)

Naja

De har nu 60% på udvalgt børnetøj og 50% på undalgte møbler, tekstiler m.m. - også klapvogne. Så måske er det alligevl værd at gå forbi...

Maria

Jeg er kun ked af deres nummersystem i forbindelse med hjælp. savner lidt personale på gulvet du lige kan spørge. Men ellers er udvalget stort og der kan være gode tilbud at finde på hylderne.

Sandra

Øv, nu har jeg igen haft en kedelig oplevelse i Babysam.

Jeg skulle have udskiftet et ekset hjul (igen - pris 250,-) på min Odderbarnevogn, og ekspedienten kiggede træt på mig og sagde "Det er da også en ældre vogn, som du har dér". Undskyld, men mit ældste barn er endnu ikke fyldt 4 år, så ældre er vel så meget sagt. Og inden man køber en Odderbarnevogn, får man nærmest det indtryk, at den kan holde til 10 børn de næste 20 år, men det er åbenbart ikke tilfældet, når først man er gået i fælden.

Sandra

Var lige en tur i Babysam igen (meget mod min vilje), da vi igen havde et ekset hjul på vores Odderbarnevogn, og det skulle jo udskiftes.

Jeg var én af dagens første kunder, da jeg stod klar ved åbningstid, men det betød ikke at ekspedienten var i bedre humør. Da jeg bad om et nyt hjul (pris 250,-), sagde han "ja, det er jo også en ældre vogn, du har dér!". Undskyld - men mit ældste barn er endnu ikke fyldt 4 år, så at kalde min barnevogn for ældre, synes jeg godt nok er at stramme den. Når barnevognene skal sælges, får man nærmest det indtryk, at de kan bruges til 10 børn indenfor de næste 20 år, men det er åbenbart ikke tilfældet, når man først er gået i fælden.

Sandra

Servicemeddelse til kunder i Babysam: de har ændret åbningstiden fra 09.30 til kl. 10 fra den 30. marts. Det står på døren, men de siger det desværre ikke på telefonsvareren.

Charlotte

Vi tog derud mens jeg var gravid, og vi fik en super betjening, og fik på en eneste gang handlet alt hvad vi havde behov for af store ting. Har siden været derude en del gange, og man kan få sat sin tålmodighed på prøve, men det trækker op, at de har stort set alt, så man ikke skal mange forskllige steder.

Sandra

Utroligt at man kan sælge så mange dyre ting og så være så lidt interesseret i produkterne selv. Servicen er med meget få undtagelser under al kritik. Nummersystemet gør det mindre smertefuldt at handle i Babysam, men sjovt er det ikke.

Det er meget svært at få vejledning, og det er faktisk ikke nemt at komme rundt i forretningen med en barnevogn, da der ofte er mange varer på gulvet.

Vi har haft rigtig mange problemer med vores Odderbarnevogn, og det har været en sej kamp at få rettet fejl og mangler.

Pia

De skal have et par stjerner for ofte at have udsalg på tøj. Men vejledningen er ikke videre god, har købt klapvogn der og de ting vi stillede spørgsmål om viste sig ikke at passe, selvom ekspedienten prøvede at overbevise om at "ja, ja, det kan den sagtens" (lang historie).
Nummerkøen er jo som sagt et helvede, men at prøve at ringe derud er endnu værre.

Pernille

Er helt enig med Camilla - Jeg har været forbi og har købt et par super fede bundgaard vinterstøvler som plejer at koste 599 - dem gav jeg 180 kr for, så nu er vintertøjet på plads hos os :O)

Camilla

Jeg var forbi igår og fald over deres udsalg på vinterstøvler. Der er 70 % på bundgaard, Adidas og et par andre mærker. I sutsko og alm. sko var der 50 % at spare så kig forbi hvis ungerne mangler sko :-)

Christine

Babysam sælger faktisk babyslynger. Det personale, som jeg har mødt, har dog ikke selv kunne vejlede i brug af slynge. Desværre.

Natascha

Vores foretrukne butik, når der skal købes babyudstyr eller lign. Man kommer aldrig tomhændet derfra - finder altid liiige et eller andet, som vi står og mangler ;-)

Pernille

Stort udvalg af udstyr til børn. Dog er der alt for ofte lang kø og man skal virkelig have god tid for at besøge denne forretning

Anonym

Jeg har engang stået der en fredag eftemiddag og havde købt rigtig stort ind til den lille for så at opdage at jeg havde gjemt mit DK! Personalet var simplethen så søde!

Camilla

Man skal kun tage forbi Babysam om lørdagen, hvis man super god tid, da der altid er vildt mange mennesker. Servicen er nogenlunde.

Ida

Servicen er ok, men nummer køen er et helvede!

Henriette

dejligt personale og gode minder om den første barnevogn som er købt netop her

Anja

Har valgt BabySam fra, da ekspedienten kaldte Emmaljunga noget billig lort, men derudover ikke kunne forklare hvorfor de så solgte den.

Torben

Nej, der er desværre ikke alt. De forhandler ikke slynger, men kun den meget usunde BabyBjörn.

Caroline

Det er perfekt at tage i Babysam når man venter sit første barn. Her er ALT hvad du skal bruge af udstyr. Du kan også leje en autostol til babyer hvilket kan anbefales fordi de sidder så kort tid i den. Et minus ved butikken køen bliver meget lang i weekenden.