Frilandsmuseet Det Gamle Danmark

Dyrh nv rkbrudepigejuni04 099 normal620
Frilandsmuseet Det Gamle Danmark
Kongevejen 100
2800 Kongens Lyngby
Se kort
Alle
0/75 kr.
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Tag en dag ud af kalenderen og rejs 200 år tilbage i tiden. På Frilandsmuseet kan man besøge gårde, huse, gadekær, vandmøller, haver og enge som de så ud i meget gamle dage. Og ikke mindst få et virkelighedstro indblik i, hvordan folk levede dengang. På markerne i området græsser heste, geder og får, og sommeren igennem er der masser af aktiviteter, som viser hvordan tingene blev gjort i gammel tid – og ikke mindst hvordan folk gik klædt. Medbring din egen picnickurv og nyd madpakken i græsset.

Frilandsmuseets åbningstider skifter gennem sæsonen. Du kan finde de opdaterede åbningstider her: http://natmus.dk/frilandsmuseet/aabningstider/

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Erik

Fint og hyggeligt sted

M

Bestemt også et besøg værd ved juletid, hvor man kan se teater om Nissen på høloftet

m

var der i sommers og det var super
vi var så heldige at lige lande i teater opførelse og det var rigtig sjovt og så var der klovne show, rigtig fin tur i skønt vejr
mine børn var dog ikke så interesseret i selve husene men vi hyggede os ;)

Irene

Jeg var slet ikke klar over, at de havde så mange arrangementer - det må vi da prøve at ramme (har kun været der, hvor vi vist var de eneste - mødte i hvert fald ikke nogen :-)

Anna

Ta' derhen til påske til lam og påskeægs-jagt!

pia volder

Børnene(og vi voksne) har helt klart Frilandsmuseet som vores ynglingsmuseum.Det er utrolig spændende for børnene at se hvordan deres bedsteforældre og oldeforældre levede.Et meget spændende og børnevenligt museum.

Ineta

vi elsker den i højtider, for så kan man klippe et gækkebrev til påske, lave nogle julepynt til jul eller gå på skattejagt på skoleferier. et godt sted for børn og voksne og ganske gratis. varmt anbefales!!!

Mediha

Det bedste sted for børn og voksne. Børnene elsker stedet og vil besøge det hver weekend! Både til leg og lære, for børn og voksne. Anbefales til alle og altid....uanset vejret!

Camilla

Et af vores absolut yndlingssteder! Der kan vi få timer til at gå med at studere alle de gamle huse og små stiger, så giver en virkelig hyggelig stemning. Uanset årstid!... Og så er der jævnligt højtids- eller årstid-relevante temaer, og skattejagt for børnene.

Iben

et dejligt sted som børnene elsker

Britt Maria

Skønt sted. Absulot et besøg værd. Jeg kom der selv med mine forældre, og nu har jeg fornøjelsen af at besøge frilandsmuseet med mine børn. En god mulighed til at tale med sine børn om hvordan Oldemor osv levede.. Masser af dyr og en rigtig god oplevelse for hele familen.

Rosanna

Frilandsmuseet er noget helt særligt, man kommer helt tæt på og mærker hvordan det var at leve i gamle dage. Og så er det et skønt familie udflugts sted med dyr og hyggestuer.

Irene

Som familie nyder vi at komme der pga. charmen ved at gå rundt i og blandt de gamle huse. Der er samtidig plads til en lille løbetur, når man har en seks- og en otte-årig med.

Trine

Det er altid et hyggeligt sted og bruge en søndag med en madpakke:-)

Musse

Helt klart en af vores favorit museer. Med store vidder og folk der hygger om børnene og dyr. Love it.

Trine

Altid et godt sted og bruge en dag. Hyggeligt hvis man har en madkurv med og så er en tur i hestevognen altid et hit.

anne

Møllerne er altid et hit hos min 3-årige, som har læst om melmaling i den store barbapapabog. Også hestevognene er et stort hit.

Aina

Skønt sted for en picnic - og så var der teater i det fri, som børnene var helt opslugte af.

Musse

Skøn til en solskinsdag.. både for store og små.

Natascha

Vi var afsted med begge unger sidste år, og det var faktisk en succes...

Lillepigen forstod jo ikke så meget, men sønnike på dengang 4 år var meget interesseret i at se de gamle bgninger, og høre mor & far fortælle om hvordan der havde været i gamle dage ;-)

Dog var det absolutte hit 'badesøen' pga varmen ;-)

Vi skal HELT sikkert afsted igen, når det bliver varmere i vejret...

Betina

Vi har også lige været en tur derude...
det er dejligt der er så meget "plads"...og at børn bare kan løbe frit...

Pernille

Har lige været afsted igen, -i denne uge, hvor der er efterårsferie er der marked med "gøglere" fra 1800-tallet - Katinka, Andrea og hendes veninde prøvede ivrigt alt muligt - og forældrene købte lækre hjemmelavede marmelader og honning med hjem....
Markedsdagene slutter på søndag!

Pernille

Skønt sted at gå en tur - vi har i flere år fejret oldefars fødselsdag derude, så der er højt til loftet for alle børnebørnene - dejligt sted at holde picnic og ungerne bare kan løbe rundt og lege, -og en tur i hestevognen ikke at forglemme!!

Karina

Vi havde en dejlig dag på museet i dag. Det var vores første besøg, og vi var meget positivt overraskede over stedet og var der i meget længere tid end vi havde tænkt os - så vi var glade for madpakken. Mange hyggelige aktiviteter, bla ponyridning, tøndebånd, "trille æg" og klilpning af smukke gækkebreve. Meget smukke omgivelser at gå rundt i.

Anonym

Vi var der idag og klippede gækkebreve, farvede æg, legede gamle lege og kørte i hestevogn. Det var super hyggeligt og afslappet

Betina

Super dejligt sted - ikke så langt fra København!

Skøn natur...

Anonym

´Vi bor tæt på og kommer der tit og det er blevet en tradition at vi til december skal ud og se om drillenissen stadig er der;-)

Frederikke

Jeg kan anbefale en tur til museets julemarked i december måned for hele familien. Der er aktiviteter i en del af de gamle huse og sidst men ikke mindst er der nisseteater! Mine børn taler stadigvæk om drillenissen, der smider hø efter frække børn ;-)

Anne Grethe

Jeg har været der med mit barnebarn Flora på 3 år. Hun nød at løbe rundt og se på dyrene. Vi så høns, som vi fodrede så meget at de fulgtel efter hende. Vi så også får. Det allerbedste var at køre med hestevognen, der havde 2 heste forspændt. Langs alle stier er der hegn af gedeblad med røde bær. I et ubevogtet øjeblik spiste Flora af dem. De er halvgiftige, så vær opmærksom på at undgå det.

Christina

Rigtig hyggeligt sted. Masser af dyr, natur og gamle gårde. Et godt sted at tilbringe en solskinsdag med familien.