Louisiana Museum, Børnehuset

Img 0026 normal620
Louisiana Museum, Børnehuset
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk
Se kort
2-18 år
0/110 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Louisiana er et af de få museer, der også er et besøg værd, når sommersolen stråler. Fra museets smukke have, der skråner ned mod Øresund og byder på en fantastisk udsigt over vand til vores naboland, kan man tage trappen nedad. For enden af den ligger den hyggeligste lille strand med tilhørende badebro, som er tæt befolket af museumsgæster, når vejret er til det. Indenfor er det børnehuset, der er det største hit for de mindste. Her kan de selv lave kunst – måske mens mor og far fortaber sig i den aktuelle udstilling?
Man må ikke tage sin barnevogn med ind på museet, men man kan låne en klapvogn, hvis det er nødvendigt.
HVORNÅR: Søndag 12.30-14.00 med start i Børnehuset
FOR HVEM: Børn 4-16 år. 4-5 år skal følges af voksen
PRIS: Kr. 20 – inkl. materialer
TILMELDING: På dagen i Børnehuset, max. 16 børn

Tjek Louisanas Facebook for aktuelle værksteder. https://www.facebook.com/Louisianabornehus/

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Kim

Så kreativt et sted!

Cathrine

Louisiana har mødregruppe tours, som varmt kan anbefales.

Caroline

I forbindelse med udstilingen Aktis, kan man i børnehuset lave iskrystaller med limpistoler, islandskaber og isbjerge i ler og meget mere. Udstilingen Aktis er i sig selv et besøg værd med børn - her er en udstoppet isbjørn, et rum hvor man kan lytte til lyden af is der smelter, og mange andre sanselige oplevelser.

Mette

Louisiana tilbyder rundvisninger for mødre/fædre på barsel - som regel torsdag formiddag!

Louise

Fantastisk sommerbilledsole

Louise

Man kan evt starte eller slutte besøget med en tur på stranden

frederikke

ALTID LOUISIANA

Louise

Fantastisk sted for kreative børn!

Henriette

altid et besøg værd... min søn på 6 bliver inspireret hver gang og legen fortsætter altid videre hjemme i flere uger med at male og lime alverdens ting sammen...vi har måtte indrette en særlig louisiana skuffe til ham

Pia

Vores børn har altid været vilde med dette sted, både indendøre og udendørs er der masser af oplevelser for børn og voksne

Ane

Skøn og meget lang udendørs rutchebane

Tina

super hyggeligt og udfordrende sted for børn, med en rigtig god legeplads i "baghaven"

Sandra

Louisiana ligger måske ikke lige rundt om hjørnet, men sikken en skøn familiedag man kan få, hvis man orker at transportere sin familie til Humlebæk.

Min datter kommenterede Jorns malerier med følgende bemærkning: "der er mange børn, som har malet her". Og det er jo skønt at opleve kunsten med barnets øjne. Børnene har i øvrigt selv mulighed for at være kreative i et meget velfungerende børneværksted. I forbindelse med børneværkstedet er der et minitoilet til børnene og pusleplads.

God frokost - også til børnene.

Parken er skøn at løbe rundt i og udsigten over havet er formidabel. Sanserne får virkelig en oplevelse og børnene sover godt på vej hjem.

Eneste minus er, at det er svært at komme rundt med de ellers udmærkede låneklapvogne, da der er mange trapper og niveauforskelle på museet. Der er elevatorer mm. , men det er lidt bøvlet at have vogn med.

Lena

Vi har netop været på Louisiana med vores søn på 2 mdr., han var i bæresele. Han nød at kigge på sort/hvid billederne på udstillingen, hvor hans øjne blev spærret helt op - sikke et dejligt syn, at små børn kan se så intens på kunst.
Caféen kan anbefales med deres sommergrill - super lækkert og så med udsigt ud til øresund. Vores søn sad på vores skød og så på de sorte skulpturer i haven, helt fantastisk.
Vi skal helt sikkert på Louisiana igen, når han selv kan komme i børnemusseet, og lave sit eget kunst.

Pernille

Vi elsker at komme her, - kører gerne "bare" derop for at pigerne kan lege med deres kreativitet i Børnehuset.

Genialt at der altid er aktiviteter, de kan lave med udgangspunkt i den aktuelle udstilling, vores ældste datter på 7 år synes at det er sjovt at blive inspireret og så prøve selv - den yngste på 3 nyder altid leret, malingen og de gule legoklodser...

Dejligt at der i cafeteriet er mulighed for at få sund mad!

Sidsel

Jeg har været Louisiana med min knap 5 mdr gamle datter. Fordi vi har en kombivogn (Urban jungle) måtte vi tage vores egen barnevogn med ind. I cafeteriet har de stillet en microbølgeovn frem til at varme grød/flasker i - det er da service! Manglede dog lidt en pusleplads - men det kan være, at jeg ikke har kigget ordentlig efter i krogene...

Karina

Børnehuset var en rigtig god oplevelse. Vi var 3 voksne og 1 pige på 3 år afsted og vi voksne kunne på den måde skiftes til at gå og se Max Ernst udstillingen mens der blev malet og modelleret i Børnehuset. Timerne fløj afsted, kun afbrudt af en tiltrængt madpakkepause. Også super, at der er låneforklæder i malerværkstedet.

Anonym

Min datter og hendes veninde på 7 år var og se mangaudstillingen,. Det var en stor succes og dejligt at de i værkstedet selv har mulighed for prøve at tegne noget af det de har set.

Laura

Selv på den travleste søndag - hvor man skal zigzagge ud og ind imellem de besøgende og vente evigheder på et bord i cafeteriet - er Børnehuset en god oplevelse.
Min datter på fire nød at male sin helt egen 'Kirkeby-kopi' sammen med sin morfar - og der var ikke mere run på end, at de to kunne finde ro og koncentration. Resultatet er så fint - og tøsen helt enormt stolt;-)

Caroline

På Mangaudstillingen er der et lille hus hvor der kun er adgang for helt små børn. Både Flora og Viggo var ikke til at få ud derfra. Ikke uden grund! En robot byder velkommen og inde i huset er der opstillet bittesmå stole, en kæmpe skål slik og tegnefilm for de små. Sådan! Helt sundt og efter bogen er det ikke - men hvad - vi var glade for at kunne se udstillingen mens de hyggede sig.

Kari

Børnehuset på Louisiana er super!
Vi er kommet på museet gennem mange år, og jeg kan huske Børnemuseet fra jeg selv brugte det som barn. Nu slæber jeg mine egne børn på Louisiana, og hvis vi ikke har så meget tid skal vi ikke forbi Børnemuseet. For her forsvinder tiden og man kan let bruge et par timer med at snakke om udstillingen mens man tegner, maler, modellerer, og kigger på alle de andres ting.

Caroline

Vi var på Louisiana med en spæd på 4 uger og vores datter på knap 2 1/2 år og havde en fantastisk dag. Den lille kunne sove i en bæreslynge på sin far mens han var rundt på udstillingen, og vores datter var med mig på børnemuseet i et par timer. Hun var helt opslugt af at male, lave ler og tegne og hun nød tydeligt de gode faciliteter der henvender sig til børn. Her er masser af plads, lyse lækre rum og en masse sjove ting at lave.