Friluftsbadet Badesøen

Friluftsbad1 normal620
Friluftsbadet Badesøen
Skallerne 14
2620 Albertslund
Se kort
Alle
35/55 kr.
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Badesøen er et af Nordeuropas smukkeste friluftsbade med et fantastisk pool-område. Friluftsbadet Badesøen ligger perfekt omkranset af træer og hegn, så sikkerheden er helt i top, og du kan nyde solen hele dagen. Hele området er på 5.000 m2, og den udendørs swimmingpool har en diameter på 60 m. med en vandoverflade på hele 2800 m2.

Badesøen er den perfekte destination for hele familien, og med poolens minimumstemperatur på 24 grader, er der altid mulighed for en dukkert.
Vi tilbyder et hav af forskellige faciliteter for store og små, der er til fri afbenyttelse på Badesøens område. I det afgrænset område for de mindste, er der overdækket soppebassin, kæmpe hoppepude, trampoliner, gynger, sandkasser og klatrestativ med rutsjebane samt mini fodboldbane. For de større er der 2 udspringsvipper, 3 rutsjebaner, street-basket, beachvolly, strand fodbold, minigolf, fitnessudstyr og sauna.

Der er mulighed for at nyde egen mad og drikke, og hver onsdag aften (i perioden onsdag d. 27. juni til og med onsdag d. 22. august) afholder vi grillaftner, hvor vi tænder op i grillene, og der er mulighed for at tilberede egen mad. Til vores grillaftner lukker badesøen først kl. 21:30, så vi kan nyde det fylde af sommeraftnerne.

En billet til Badesøen koster 35 kr. for børn (0-14 år) og 55 kr. for voksne.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Lucia

fantastisk sted :0) glæder mig til at komme der over her til sommer :0)

jennie

Fantastisk sted

Laura

Gensyn med en renoveret, topmoderne og super skøn Badesøen efter 15 år. Mine unger elskede det - og vi kommer snart igen.
Eneste minus er, at ALLE børn skal betale en 20'er i entré - selv nyfødte, der ikke skal i bassinet!

louise

Super sted for både små og store :-)

Tilde

Rigtig lækkert friluftbad. med gode legepladser, og babybassin hvor de små pus selv kan kravle rundt i det ca 15-25cm dybe vand.

Vi kommer der hvert år og ungerne hygger sig med de store vandrutchebaner.