Hvad end du ønsker at sælge ud af ungernes aflagte tøj, eller familien er på udkig efter et billigt spisebord, er loppesupermarkeder løsningen! Det smarte koncept gør det let at købe og sælge lopper på en organiseret måde, og er perfekt til travle børnefamilier. Her er 5 loppesupermarkeder, som du absolut bør kende.

KORT OM LOPPESUPERMARKEDER

Loppesupermarkeder er et relativt nyt koncept, hvor privatpersoner kan leje en stand og sælge brugte ting, uden selv at skulle passe standen. Man prissætter selv sine ting, mens supermarkederne betjener kunderne og sælger varerne. Der tages som regel 15 % i kommission. Som kunde lægger du blot varerne i kurven, og betaler ved kassen.

Kirppu

Kirppu er Danmarks første loppesupermarked, og har på Sjælland filialer i både Herlev, Hillerød, Næstved, Ringsted og Slagelse, samt en række supermarkeder i Jylland. Hvis du vil sælge ud af dine brugte ting, kan du booke en stand hos Kirppu online eller i en af butikkerne. Du sætter selv prismærker på dine varer og stiller dem op - resten klarer Kirppu, mens du kan følge dit salg online. Det koster 200 kr. per uge at leje en stand, og der tages 15% i kommission. Hos Kirppu kan du finde alt fra møbler og antikviteter til tøj og legetøj.

Børneloppen

Børneloppen

Børneloppen ligger på Gammel Køge Landevej i Valby og er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Her kan familier sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne og møbler. Som sælger lejer man sig ind på en reol for mindst en uge ad gangen og prissætter selv sine varer. Prismærker med stregkode udleveres i butikken, og når varerne er sat på hylderne, overlades resten til Børneloppens personale, som betjener butikkens kunder og sælger varerne. Som sælger kan man altid følge sit salg i realtime via ”Mit Børneloppen” og se, hvilke varer der er solgt. 15% betales i kommission til butikken.
NYT: I starten af 2018 åbner Børneloppen en ny filial i Slagelse.

Som medlem af Børn i Byen får du 25% på din første standeleje hos Børneloppen!

Byens Bazar

Byens Bazar Søborg ligger centralt mellem Hillerød og Helsingør motorvejen, og byder på mere end 300 stande i et 1000 m2 stort lokale! Her kan du finde lidt af hvert: keramik, udstoppede dyr, gamle vejskilte, udklædningstøj, madonna-figurer og meget meget mere! Du kan booke din egen stand for 220 kr. pr. uge eller endnu billigere ved længere lejetid. Du får prismærker i butikken, og når du har sat dine ting op, klarer Byens Bazar resten. Hver dag får du en mail, der fortæller om dit salg. Der tages 15% i kommission. Byens Bazar har også et loppesupermarked i Helsingør med over 200 stande fordelt på 700 m2. Begge loppesupermarkeder har desuden prøverum med spejle til dig, der er på jagt efter tøj.

Lidkøb

Lidkøb

Lidkøb Gladsaxe er Danmarks største second-hand shop beliggende på Høje Gladsaxe Torv. Butikken er totalt nyistandsat, og byder på lækre rammer, hvor du kan sælge dine ejendele eller gå på jagt efter nye ting til dig selv. I Lidkøb kan du finde ting i kategorierne bolig, børneudstyr, modetøj og mindre møbler. Ønsker du en stand, kan du booke den hurtig og nemt online. Efter du har booket din stand, registrerer du online hvad du sælger og til hvilken pris, så printer Lidkøb dine prismærker i butikken, som du selv sætter på dine varer. Lidkøbs personale tager sig af salget, og pengene bliver sat ind på din konto, når lejeperioden slutter. For at sælge varerne tages en kommission på 15%. Lidkøb har for nyligt også åbnet en ny filial på Østerbro.

Som medlem af Børn i byen Klubben får du hos Lidkøb en uges gratis leje lagt oveni din første booking af en børnestand.

Loppehylder.dk

Loppehylder.dk på Frederiksberg er i højere grad en loppebutik end et loppesupermarked, og måske byens hyggeligste af slagsen. Her bliver der kælet for detaljen, og de mange lopper kommer virkelig til deres ret i de lyse og luftige lokaler. Her kan du både købe og sælge, og princippet er mere eller mindre det samme som i superloppemarkederne. Du booker en stand (enten en reol eller gulvareal), hvorefter du får udleveret unikke stregkoder, som du kan skrive navn og pris på. Hvis der imod forventning skulle være varer, der ikke bliver solgt, henter du dem i butikken, samtidig med at Loppehylder.dk overfører hele det beløb, du har solgt for (minus 15% kommission) til dig.

Fotos: 1. Børneloppen 2. Lidkøb Østerbro

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.