Sommeren nærmer sig med hastige skridt -og det gør issæsonen også. Er du fra Østerbro, eller har du bare planer om en tur i Fælledparken eller på Svanemøllestranden med ungerne? Så tjek disse 5 fantastiske isbarer ud. 

Oluf’s Is

Hvor: Olufsvej 6

Østerbros, måske endda Københavns, mest populære ispind, fås hos Olufs Is på Østerbro nær Trianglen. I den lille, hyggelige forretning, er de mange forskellige varianter i alle regnbuens farver, smukt opstillet i butikkens glasmontre. Oluf’s har specialiseret sig i klassiske, italienske ispinde, af både fløde og sorbet. Alle ispindende er dyppet i chokolade og flere er klædt i knuste nødder og krymmel. Der findes 4 forskellige størrelser, som koster fra 17- til 39 kr.

Paradis Is

Hvor: Østerbrogade 134

Den århusianske iskæde, Paradis Is, er velkendt blandt københavnerne. På Østerbro ligger hele to butikker, på hhv. Østerbrogade og Trianglen. Den på Østerbrogade er en af kædens mest børnevenlige, med masser af høje stole og plads til, at barnevognen kan rulles med indenfor. Ellers byder stedet på den lækre klassiske ParadIs – lavet på både yoghurt, vand og mælk og smagt til med sæsonens råvarer. Foruden is kan man købe kaffe og hjemmelavet kakao.

LÆS OGSÅ: De 5 opskrifter på hjemmelavede ispinde

Østerberg Ice Cream

Hvor: Rosenvængets Allé 7C

Hos Østerberg Ice Cream på Rosenvængets Allé, får I frisklavet is med smagsvarianter fra hele verden. Prøv bl.a. varianterne på jackfrugt og rød dragfrugt. Isen serveres i friskbagte vafler og er ikke tilsat nogle konserveringmidler eller kunstige aromaer og farver. 

Pistacchio Gelato

Hvor: Østerbrogade 160

På Østerbrogade 160 finder I lækker, hjemmelavet italiensk is til enhver smag. Pistacchio Gelato har både laktosefri is, is til veganere og diabetikere, softice, lækre gelatoshakes og smoothies. Prøv fx stedets nutella-shake, den økologiske oreo-is eller biksens hjemmelavede Praline med hasselnødder, kiks og chokoladeovertræk. Der er borde og stole, og plads til at sidde indendørs og nyde sin is, hvis vejret driller.

Lydolphs Isbar

Hvor: Strandvejen 167

Den ligger godt nok i Hellerup lidt uden for Østerbro, men hvis skal I en tur på Svanemøllestranden, så kig endelig forbi Lydolphs Isbar, som er kendt og berygtet for sin gigantiske Lydolpher vaffelis, der giver kø lang op ad strandvejen! En Lydolpher består af tre store kugler Frisko-is, to flødeboller, masser af softice og drys på toppen - mums!

 

SE OGSÅ: 


★ De 5 isbarer på Nørrebro
★ De 5 isbarer på Frederiksberg
★ De 5 isbarer på Vesterbro
★ De 5 isbarer i Indre by

 Byens 15 bedste isbarer

 

Fotos: 1) Oluf's Is 2) Paradis Is 3) Østerberg Ice Cream 4) Pistacchio Gelato 5) Lydolphs Isbar