1. Hyldeblomst med vingummi
Lav en god stærk saft af hyldeblomstsaft. Læg en lille vingummibamse i isformen inden saften hældes over.
2. Vanilje med chokoladeovertræk
Pisk 2 pasteuriserede æggeblommer med 50 gram sukker til det er hvidt og cremet. Pisk 1,5 dl piskefløde til skum og vend det i æggesnapsen. Hæld parfaiten i isformene og så på frys. Inden isen skal spises dyppes den i smeltet chokolade.
3. Mango med hindbær
Blend to modne mangoer og tilsæt lidt mangojuice for at opnå en flydende konsistens. Læg et frisk hindbær i bunden af isformen inden mangoen tilsættes.
LÆS OGSÅ: Opskrift på banan-ispinde
4. Jordbær
Lav en puré af friske jordbær, og smag til med flormelis og lime. Gem et par friske jordbær, hak dem i små stykker og bland dem i den færdige puré inden den hældes i isformene.
5. Vandmelon med chokoladetop
Skær et stykke vandmelon ud og sæt en ispind i bunden. Dyp toppen af melonstykket i smeltet mørk chokolade og læg isen i fryseren på et stykke bagepapir.