Nemme tutti-frutti kokostoppe

Disse kulørte kokostoppe vil uden tvivl være et hit hos ungerne! De er super hurtige at lave, og så kan de nemt laves i en vegansk udgave. Vi giver jer opskriften her.

21. december 2022
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Det skal du bruge

  • 200 g groft kokosmel
  • 150 g sukker
  • 75 g mel
  • 1 tsk vaniljesukker eller 1 vaniljestang
  • 1½ dl mælk (havre eller soya kan også bruges)
  • Mørk chokolade
  • Tutti frutti krymmel

Sådan gør du

Bland kokosmel, mel, sukker, vanilje og mælk sammen i en stor skål, så det bliver til en klistret masse. Form kokostoppene i den ønskede form og størrelse på en bageplade, og bag dem i ca. 10 minutter ved 200 grader. Lad kokostoppene køle helt af og smelt imens chokoladen. Når kokostoppene er kolde, dyppes de i den smeltede chokolade og drysses med krymmel. Stil dem i køleskabet indtil chokoladen er størknet - og server dem herefter for hele familien.

Velbekomme!

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben