Indendørs oplevelser for de yngste i Aarhus

Hvis du er småbørnsforælder, så ved du, at det sommetider kan være svært, at underholde ungerne i hjemmets vante rammer. Men frygt ej: Vi har samlet en række indendørs aktiviteter, I som familie kan foretage jer. Læs med her.

18. august 2023
Af Julie Hedelund
Foto: Springcenter Aarhus

Søndagsræs

Hver søndag kan børn og barnlige sjæle boltre sig i motorikhallen og trampolincentret, når Springcenter Aarhus inviterer indenfor til søndagsræs. Arrangementet er en oplagt mulighed for at få det sidste ud af weekenden og brændt lidt krudt af, inden det igen bliver hverdag.

Hvor? Springcenter Aarhus /  Hvidkildevej 11, 8240 Risskov

Foto: Dokk1 

Film for de yngste

Smut forbi DOKK1, når de viser film for de yngste i Lille sal en gang om måneden. Her kan I tage del i visningerne sammen med andre småbørnsfamilier og drage nytte af de mange rum efterfølgende. Der vises 3-5 film pr. gang med en varighed på i alt 30 minutter.

Hvor? Lille Sal, Dokk1 / Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus

Foto: By i bevægelse, Aarhus Kommune 

Plask og leg

Hop i badetøjet, når Gellerupbadet inviterer vandglade børn og deres familier indenfor til vandpjask og leg. En oplagt mulighed for familier, hvis barn er blevet for gammel til babysvømning, men som savner at kunne udforske vandets muligheder i rolige omgivelser. Der er ikke en instruktør til stede, men I er altid velkomne til at spørge livredderen til råds, der vil være i hallen under hele aktiviteten.

Hvor? Gellerupbadet / Dortesvej 43, 8220 Brabrand

Foto: Globus1 

Lørdagsleg

Den første lørdag i hver måned fra kl. 9-12 forvandles Globus1 til et tumle og legeland, hvor alle børn i alderen 0-6 år har mulighed for at være aktive sammen med deres forældre. Her laves trappen om til en rutsjebane, mens der kreeres fantastiske forhindringsbaner og gøres klar til boldspil i den anden ende af hallen. Det er gratis at være med og kræver ingen tilmelding - børn skal dog være ifølge med en voksen.

Hvor? Globus1 / Gudrunsvej 3A, 8220 Brabrand

Foto: Jumpstory

Bibliotekerne

Kommunebibliotekerne har ofte masser af spændende aktiviteter for de mindste og deres forældre på programmet - både i hverdagene og weekender. Se bibliotekernes program her

Hvor? Bibliotekerne i Aarhus

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben