Guide: Her kan dit barn få lektiehjælp

Har dit barn brug for ekstra hjælp i et specifikt skolefag? Hyr privat lektiehjælp - her er der tid og rum til at lære på lige præcis dit barns præmisser.

17. november 2022
Af Rikke Reffelt

Find en erfaren underviser

Søg efter et firma, der udbyder lektiehjælp - her kan du hyre professionelle unge og voksne, der læser på universitetet, læreruddannelsen eller lignende og står klar til at undervise. Mentoren kan komme hjem til jer og skræddersyer undervisningen, så den passer præcis til dit barns læringsstil.

Tjek fx:

GoTutor

Mentordanmark

Dintutor

TopTutors

Ta' på lektiecafe på biblioteket

Mange godgørende organisationer som Røde Kors afholder lektiecafeer på byens biblioteker, hvor junior kan få hjælp - find dit nærmeste bibliotek lige . Tjek også opslagstavler og info på dit lokale bibliotek eller kulturhus - her tilbyder private tit deres hjælp til elever, der har brug for at få forklaret det faglige på nye måder.her

LÆS OGSÅ: Guide - Byens gratis oplevelser

Hyr en elev fra en større klasse

Spot en dygtig ældre elev på dit barns skole - måske vil han/hun have et studiejob som lektiehjælper. Snak evt. med jeres skoles lærere eller andre forældre i dit netværk, som kan guide dig til en mulig elev, der ville synes, det kunne være spændende.

Få hjælp fra byens ældre

Kan morfar hjælpe med matematikken hver tirsdag? Eller måske kan I søge efter en "bedstefar/bedstemor", der har mod på at støtte dit barn med lektierne ugentligt. Både den ældre og dit barn vil helt sikkert få noget ud af aftalen og nyde de særlige timer, hvor der er tid og ro til at forklare og spørge.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben