5 særlige biografer for børn

Når mørket og kulden raser udenfor, er det fedt at kunne beskæftige børnene med indendørs hygge. Smut en tur i biffen - vi guider til 5 særlige i København, der byder på lidt udover det sædvanlige.

Foto: iStock
4. januar 2023
Af Stephanie Mielnicki

Den lille for de mindste

I Vester Vov Vov på Vesterbro vises der film for biografgæster i alle aldre. Der er BørneBif hver lørdag eftermiddag, hvor børn helt ned i 3-års-alderen er mere end velkomne efter deres middagslur. Først er det de store 5-6-årige, der skal se 6 små film, hvorefter det samme gør sig gældende for de 3-5-årige. De 6 film varer sammenlagt omkring 40 minutter for begge aldersgrupper. 

Foto: BIG BIO Nordhavn

Den kæmpestore

Tjek byens nyeste skud på biograf-stammen! BIG BIO Nordhavn lever op til sit navn og er kæmpestor - præcis som sin forgænger i Herlev. Sæderne er store og bløde og kan lægges helt ned for den ultimative komfort. Så føles det næsten som at ligge hjemme i sengen og se film, bare med langt bedre billede, lyd og popcorn - ikke dårligt!

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 15% i BIG BIO Nordhavn

Foto: MovieHouse Hellerup 

Den med hyggelig indretning

MovieHouse Hellerup ligger ovenpå Experimentarium med udsigt over Øresund. De 5 sale er ens indrettet med lækre veloursæder, der er gjort ekstra hyggelige og hjemmelige med både puder, tæpper, små sideborde og lamper. Der er endda USB-stick i alle stole, så du kan oplade din telefon, mens du ser film. Resten af biografen lever desuden også op til den hyggelige stemning med store, mønstrede tæpper og lækkert interiør uden for salene. 

Foto: Julie Savange Hansen 

Den under åben himmel

Siden 1961 har Lynge Drive In Bio fyret op for film i det blå. Gå all in på dyner, puder og tæpper, så I kan sidde blødt og lunt, mens I guffer popcorn og ser film på en hyggelig og anderledes måde. Udvalget af film varierer, men der er som regel noget på programmet for alle aldre, så de små kan være med. Udover at være virkelig hyggeligt, er det med garanti også noget, som ungerne vil huske tilbage på som en dejlig oplevelse. 

Foto: Cinemateket

Den for hele familien

Cinemateket byder hele familien velkommen, når de lukker dørene op for både Børnebiffen og Familiebiffen. I Børnebiffen bliver der vist skæve, sjove, tankevækkende og alderssvarende film for de 3-7-årige biogæster, mens de 7-12-årige filmelskere kan se de bedste film for større børn i Familiebiffen. Efter filmen er der mulighed for at stille sulten i biografens café, hvor I også kan spise jeres medbragte madpakker i fred og ro. 

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 50% i Børnebiffen

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben